vipy:
”
pitanje je vremena kad ce SNBA biti preuzeta…”
i još cijeli niz upisa na temu: il’ će biti DD il’ ne će …
NHF, ali morao sam zaštiti svoj integritet …
s štovanjem,
fazan
p.s. SLK imaš jedno 50-ak upisa koji glase ovako:
‘i danas nema promjena u top 10’
[/quote]
Fazan, tebe je ova TA potpuno obuzela…
Nemoj pls vaditi iz posteva, ispast ce da drukam na kupnju SNBA
hah, fazan zeli jeftino dokupiti, ne dajte se prevariti, kolege[smiley2]
nadam se da je svima jasno da se .. salim..
ma sve 5, jedino vipy i SLK ne kuže da o budućimi događajima moraš govoriti u futuru, a ne prezentu …[smiley2]
Alabama: ” vipy: ” 12 % rast aktive HNB, googlaj, nemam vremena vise danas… do navecer.. ” Ne moram googlati. Štednja ulazi u aktivu? I ti kažeš da je HNB to ograničila na 12%. Nadam se da si mislio na adekvatnost kapitala, a to je nešto sasvim drugo. Razmisli …….do navečer. ” http://www.suvremena.hr/2395.aspx u bankama sam “doma” [smiley2]
Kolega, pročitaj taj članak još jednom. Razluči šta je to “aktiva” a šta spada u plasmane (krediti). A to da si “doma” u bankama, baš i ne bih rekao. Mislim da još moraš malo učiti.
P.S. Imatelj sam dionica SNBA-R-A
ajde vas dva ne prdite … malo drukam kontra vas i odmah je vatra …
dakle, pratimo sutrašnju svijeću … ona će nam puno toga reći …
Može li nastavak [smiley1]?
”
Kolega, pročitaj taj članak još jednom. Razluči šta je to “aktiva” a šta spada u plasmane (krediti). A to da si “doma” u bankama, baš i ne bih rekao. Mislim da još moraš malo učiti.
Ajde sad ti meni reci na sto se odnosi 12% ogranicenje i zasto SNBA nije zanimljiva/nije vazno za SNBA, kad si ti doma u bankama
12% se odnosi na plasmane (kredite) koje banke smiju davati. To je 1% mj. Iznad toga ako žele i dalje davati kredite moraju HNB-u plaćati “blagajničke zapise” na koje od HNB-a dobivaju mizernu kamatu, odnosno neisplativu. Nigdje nisam rekao da SNBA nije zanimljiva, kao što nisam rekao da sam ja “doma” u bankama. Ne volim kada se pišu gluposti, tipa aktiva je ograničena na 12%. Aktiva im može narasti i 1200%. Dao bog.
Ma to je sve ok sto kazes, ali sto ce ti rast aktive ako nemozes novce plasirat? Drzat na racunu?
ulozit u fima investicijski fond[smiley2]