Vidim da se diže još jedna navlakuša za naivne.
Pogledajte o kakvim se mizernim prometima kod te dionice radi prije nego se odlučite na kupnju.
Onda ću pjevati o miru…..
dokaži nam da imaš nesicrpan izvor članaka i ja poklapam prodaju na koliko god želiš
šala mala!!!
Vidim da se diže još jedna navlakuša za naivne. Pogledajte o kakvim se mizernim prometima kod te dionice radi prije nego se odlučite na kupnju.
Dobit od 66 kuna po dionici na polugodistu i dividenda od 22 kune za 2006. meni je dovoljan argument dali je rijec o navlacenju…. istina da je dionica nelikvidna ali kad dodje na 600 kuna vjerujem da ce postati likvidnija
uostalom kupi si izvjestaj na FINA-i pa sam procijeni koliko vrijedi firma sa ovako eksplozivnim rastom prihoda i dobiti, a koja se bavi inzenjeringom, energetikom i gradjevinom
Nemoj me krivo shvatit, ako ovakva bude dobit i za drugo polugodište, po cijeni od 300 kn, ova dionica ima p/e 2,29 , možda sam ja lud, ali jeli po tebi to dobra prilika?
E, a ja sam tu da ljudima to kažem, da ih prosvijetlim….[smiley2]
imate podatke, koristite svoju glavu, možda je zelite onda kupiti kad bude likvidna, ali onda će cijena biti mnogo veća….
imate podatke, koristite svoju glavu, možda je zelite onda kupiti kad bude likvidna, ali onda će cijena biti mnogo veća….
a možda je ne želimo kupiti
P.E.: ” Vidim da se diže još jedna navlakuša za naivne. Pogledajte o kakvim se mizernim prometima kod te dionice radi prije nego se odlučite na kupnju. ” Dobit od 66 kuna po dionici na polugodistu i dividenda od 22 kune za 2006. meni je dovoljan argument dali je rijec o navlacenju…. istina da je dionica nelikvidna ali kad dodje na 600 kuna vjerujem da ce postati likvidnija uostalom kupi si izvjestaj na FINA-i pa sam procijeni koliko vrijedi firma sa ovako eksplozivnim rastom prihoda i dobiti, a koja se bavi inzenjeringom, energetikom i gradjevinom
Ne bih hvala, za sada mi je draži Viadukt , a ima tu još dobrih prilika , barem se meni čini.
Kada bih ulazio u SEM ne znam samo kako kupiti ili još gore kako prodati uz ovakvu likvidnost.
Nemoj zamjeriti mislim da je tako.