SM86 (SEM 1986 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SM86 (SEM 1986 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Obim poslova im je velik, što sam uspio naći :
10 milj. eur- dom za starije s poliklinikom
12 milj. eur- vjetroelektrana
5 milj. eur- punionica voda (za flaširanje)
2 milj. eur- onaj hotel “Bračke perle”

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

Bave se i iznamljivanjem zgrada u splitu, čiji su vlasnici, otiđite na http://www.sem.hr/ te kliknite na posl. aktivnosti, popis je podugačak….

Imate kakvih komentara? Zar sam sam….[smiley5]

Nađoh još nešto:

Osim toga u SEM-u 1986 u ovoj godini planiraju i dovršenje atraktivne stambeno-poslovne zgrade na Ravnim njivama sa šezdesetak stanova različitih veličina i parkiralištem na dvije etaže, a investicija je vrijedna četiri milijuna eura.

Izvor: http://www.slobodnadalmacija.hr/20050203/dalmacija02.asp

Ova punionica kraj sinjskog Otoka će valjda kasnije biti nešto u stilu jamnice ili studene….

Kolega force, dionica bez daljnjeg vrijedi puno vise od trenutne cijene ali trenutno nije u fokusu ulagaca. Malo strpljenja, doci ce i ona na svoje. Dok je na ovim razinama, treba ju polako skupljati a ne se tolko raspisati.

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

slažem se..[smiley11]

Jeste vidjeli ono namjerno suštanje cijene na kraju?? Nije niti pokušavao s cijenama nižim od 340, nego odmah prodao po 265…. Nije valjda st invest….

Jeste vidjeli ono namjerno suštanje cijene na kraju?? Nije niti pokušavao s cijenama nižim od 340, nego odmah prodao po 265…. Nije valjda st invest….

Oces rec kako ne zele da im portfelj naglo poraste? Hm. [smiley2]

http://www.cartmann.com/2006/11/08/st-invest/

Ako pogledamo u investicijsku strukturu dioničkog i mješovitog fonda ST Investa možemo uočiti da portfelj manager preferira ulagati u dionička društva u većinskom vlasništvu Juroslava Buljubašića ili u većinskom vlasništvu društava kojima je spomenuti J. Buljubašić većinski vlasnik.

Tako se u investicijskoj strukturi ST Global fonda (dionički fond) na prvoj poziciji nalazi Banka Splitsko-dalmatinska s 6,69%, slijedi je SEM 1986 s 6,41%, a na 9. mjestu se nalazi Split Tours d.d. s 2,57% što ukupno čini 15,57% od ukupnog portfelja ST Global Equity koji iznosi 18,54 milijuna kuna.

I u mješovitom fondu pod nazivom ST Balanced je slična investicijska
struktura, na prvom mjestu se nalazi ST Global fond s 7,58% od ukupnog portfelja, na drugom mjestu Banka Splitsko-dalmatinska s 6,47%, a na 5. i 6. mjestu SEM 1986., odnosno Split Tours d.d.

Ne oni žele da im padne[smiley1]
Mislija sam da im tako dnevno brzo ne raste…..

Ma neko je zdejtrejdo… nes ti rusenja, pa govorimo o nelikvidnoj dionici…

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ma neko je zdejtrejdo… nes ti rusenja, pa govorimo o nelikvidnoj dionici…

Da, to stoji…

New Report

Close