A osim što je još podcijenjena ova dionica je zlatna koka za daytrading zadnjih tjedan dana [smiley11]
na principu tnsa.
Saqmo je ovdje stinvest taj koji pumpa da bi si digao prinos, a to i nije toliko loše, neće padati.
J— ti to kompa,škvadra na ovom forumu je također navukla na kupnju te dionice, a kad su oni uspjeli prodati po 500 kn nama naivnima, počeli su ti isti pljuvat po dionicama, kakti pobrkali oni godine!
Bar sad imam jako puno sema, i dokupit ću još kad bude opet na 240 kn, ha,ha
na principu tnsa. Saqmo je ovdje stinvest taj koji pumpa da bi si digao prinos, a to i nije toliko loše, neće padati.
To sam i ja mislio ali obrnuto je: ST invest intervenira da cijena ne odleti naglo i visoko te prodaje. Pogledaj listu dioničara pa ćeš vidjeti da je pao dva mjesta.
alles gut: ” na principu tnsa. Saqmo je ovdje stinvest taj koji pumpa da bi si digao prinos, a to i nije toliko loše, neće padati. ” To sam i ja mislio ali obrnuto je: ST invest intervenira da cijena ne odleti naglo i visoko te prodaje. Pogledaj listu dioničara pa ćeš vidjeti da je pao dva mjesta.
ne oponiram, ali mislim da je to jedan (možda jedini) dobar način da kvalitetna i nelikvidna dionica postane likvidna..slično je sa BZJK.
alles gut: ” na principu tnsa. Saqmo je ovdje stinvest taj koji pumpa da bi si digao prinos, a to i nije toliko loše, neće padati. ” To sam i ja mislio ali obrnuto je: ST invest intervenira da cijena ne odleti naglo i visoko te prodaje. Pogledaj listu dioničara pa ćeš vidjeti da je pao dva mjesta.
je oni su išli dole sa equitiem a gore su išli sa balanceom kao i trezor, malko glupo izgleda.
po ovome bi ispalo da non stop zatvaraju sami sa sobom, mislim da su ipak malko pametniji jer bi hanfa mogla burno reagirati.
Mazda bi mogla biti u pravu, ali ja bi stvarno volio vidjeti koliko to realno vrijedi, pa mazdinjo podjeli to su nami.
bio u pravu ili ne, kako bilo da bilo, da ne ponavljam sve analize, potraži na forumima- ukratko Mazdinjo će pričekati ulazak navedenih dionica u kotaciju JDD (i tek nakon toga razmisliti o prodaji)[smiley1]
broker mi rekao da ima 1200 komada na kupnji na 400. Ajde neka baci neko k/p jer na temi kupnja/prodaja mi nitko neće [smiley3]
broker mi rekao da ima 1200 komada na kupnji na 400. Ajde neka baci neko k/p jer na temi kupnja/prodaja mi nitko neće [smiley3]
Valjda ST fondovi žele natrag kupiti količine koje su prodavali po 500+ a uskoro ćemo saznati i visinu predložene dividende