Sarah-Kay: ” a šta tu toliko vrijedi, može l’ netko podastrti kakav izračun…biznis?…nekretnine? ” Baš gledam, svi su škrti sa brojkicama, hi,hi,hi[smiley2]
A možda su brojkice škrte pa ih neče iznosit? [smiley2]
Kaj decki, pa niste valda na kupnji?
već neko vrijeme tražim konkretne podatke, ali ništa…
jedino što se može naći su najave poslova, koji dobro relativno zvuče: vjetroelektrana (o tome slobodna piše kao o gotovoj stvari, evo citata: “KILOVATI IZ KOSTANJA Prvu vjetroelektranu u Splitsko-dalmatinskoj županiji, vrijednu 12 milijuna eura, od 12 MW, tvrtka SEM 1986., poduzetnika Juroslava Buljubašića, namjerava izgraditi ove godine u Kostanju”, link na cijeli članak: http://www.slobodnadalmacija.hr/20070206/novosti03.asp), punionica vode, hotel na braču, stambeno-poslovni prostori u splitu, marina za megajahte na žnjanu.
po forumu se nešto pričalo o dividendama koje je ta firma svojevremeno dijelila. ima li netko nešto konkretnije o tome?
Sarah-Kay: ” a šta tu toliko vrijedi, može l’ netko podastrti kakav izračun…biznis?…nekretnine? ” Baš gledam, svi su škrti sa brojkicama, hi,hi,hi[smiley2]
avax10:
”
A možda su brojkice škrte pa ih neče iznosit? [smiley2]
”
Kaj decki, pa niste valda na kupnji?
[/quote]
Bljedoliki prijatelj Nathan, vitez od Transilvanije, me počeo nasmijavati. Općepoznato je da Kucilo udara samo po Asku,hi,hi,hi kakvo kajlanje, nemam ja vremena za takve detalje.
Howgh
Meni ova firma djeluje netransparentnije od naše indijanske politike,hi,hi,hi[smiley1]
Bljedoliki prijatelj Nathan, vitez od Transilvanije, me počeo nasmijavati. Općepoznato je da Kucilo udara samo po Asku,hi,hi,hi kakvo kajlanje, nemam ja vremena za takve detalje. Howgh Meni ova firma djeluje netransparentnije od naše indijanske politike,hi,hi,hi[smiley1]
Dragi indijanac… covjek bi prema tvojoj strukturi ulaganja pomislio da je ‘netransparentnost’ nacin na koji zivis… ima li uopce netransparentnija firma na nasem trzistu od Montmontaze? hehe
Nije tema Mmtz, ali ti dobro znaš bljedoliki, da za mene ta čađara nije netransparentna. Dobro sam brifiran,hi,hi,hi
I ajd tamo na Bez cenzure, dok nas nisu uvaljali u katran i perje pobornici ove teme. [smiley1]
Bljedoliki prijatelj Nathan, vitez od Transilvanije, me počeo nasmijavati. Općepoznato je da Kucilo udara samo po Asku,hi,hi,hi kakvo kajlanje, nemam ja vremena za takve detalje.
Howgh
Meni ova firma djeluje netransparentnije od naše indijanske politike,hi,hi,hi[smiley1]
Može po meni, ali onda Aspirini na tvoj račun….(za Žuju i mlince ćemo se dogovoriti poslije). Može?![smiley2][smiley2][smiley1]
Obećanja, obećanja…….. kad će realizacija tih predizbornih obećanja, bljedoliki Bidko? I onda još tvrdiš da nisi za političara, pa ti bi trebao odmah postati najmanje Čuvar državnog pečata, hi,hi,hi[smiley2][smiley1][smiley2]
po forumu se nešto pričalo o dividendama koje je ta firma svojevremeno dijelila. ima li netko nešto konkretnije o tome?
Meni je prošle godine početkom lipnja bila isplaćena dividenda 21,98 kn po dionioci