SM86 (SEM 1986 d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SM86 (SEM 1986 d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tek sam sad vidija….

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

Za datum objave piše 22.08.2005.
http://www.nacional.hr/articles/view/20021/

Znači tu dobit u prvom polugodištu 2005. od 9 milj. su popušili, pa im je na kraju godine bila 5,5 milj.
Znači to nije dobit za prvo polugodište 2006!!!!!

Znači tu dobit u prvom polugodištu 2005. od 9 milj. su popušili, pa im je na kraju godine bila 5,5 milj. Znači to nije dobit za prvo polugodište 2006.

Bome cini se da je tako… uh, pa nisam provjerio datum, mea culpa… nema veze pa firma vrijedi i bez obzira na to

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Je, samo što onda ima p/e 9,76 po cijeni 488

Je, samo što onda ima p/e 9,76 po cijeni 488

a book na 160 kuna, hm, hm

Dobra je ona, ali ne ko prije[smiley2]

Dobra je ona, ali ne ko prije[smiley2]

Potpisujem

a šta tu toliko vrijedi, može l’ netko podastrti kakav izračun…biznis?…nekretnine?

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

U Splitsko-dalmatinskoj županiji prvu bi vjetroelektranu, na području Kostanja, trebala ove godine izgraditi tvrtka SEM 1986. splitskog poduzetnika Juroslava Buljubašića. Imat će 14 turbina snage 12 MW, a stajat će oko 12 milijuna eura.
Tvrtka Kastel International iz Zadra najavila je za srpanj početak gradnje VE snage 80 MW na Golom brdu kod Benkovca, koja bi se gradila u četiri faze do 2011. godine, po 20 MW godišnje, dok Censur Zrmanja u partnerstvu s austrijskim CE Energy Holdingom namjerava kroz pet faza gradnje uložiti 53 milijuna eura u VE snage 59 MW na predjelu između Jasenica i Kruševa.
Šest vjetroparkova

http://www.biznis.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=9654&Itemid=59

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

a šta tu toliko vrijedi, može l’ netko podastrti kakav izračun…biznis?…nekretnine?

Baš gledam, svi su škrti sa brojkicama, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

A možda su brojkice škrte pa ih neče iznosit? [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close