Slučaj Purisa u stečaju: Ukinuta odluka kojom je Odbor vjerovnika izabrao ponudu Geneze

Naslovnica Forum Komentari članaka Slučaj Purisa u stečaju: Ukinuta odluka kojom je Odbor vjerovnika izabrao ponudu Geneze

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dođe li Geneza u Puris bit će kao i u Mirni.
Direktor Saša Krobot, instaliran u Mirni od strane Geneze, zaključio je ugovor o prodaji Mirninih proizvoda Genezi. Mirna (prije upada Geneze) je prodavala svoju robu po tržišnim cijenama. Ali zahvaljujući našem Saši Krobotu, kameleonu (zato što istodobno igra dvije uloge, direktor je Mirne a sve radi za Genezu) to više nije tako.
Prije zaključenja ‘briljantnog’ ugovora sa Genezom; 1 (jedan) komad riblje konzerve (sardine) Mirna je prodavala po 3 kune/komadu. A nakon zaključenja ‘briljantnog’ ugovora sa Genezom Mirna tu istu konzervu prodaje Genezi za 2, 5 kune/komadu. Geneza dalje formira dalje svoju cijenu prema prijašnjim kupcima Mirne koje je Geneza preuzela (naprosto ukrala). Na ovakav način Geneza nanosi štetu Mirni u iznou od 0,5 kuna/komadu sardine što pomnoženo sa miljunskom proizvodnjom konzervi daje dosta love u džep Done Corleone.
Još veća razlika po komadu konzerve je na proivodima od tune, paštetama i ostalim proizvodima Mirne.

@maki56 – to se zove “Miroslavov recept”. I na kraju firma “isisana”, a nema elemenata za kaznenu odgovornost (jednostavno nije išlo!).

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Po tom receptu je bilo i sa Helios Farosom, Milsom , hotelskim Vis. U Vinu Ilok Linić im je posušio 27 mil. kuna. Znači da su svi umreženi. Još nek im daju Imunološki pa kad je bal neka bude maskenbal.

Nije valjda da će oni koji love grdeline bit kriminalci a pravi kriminalci postati uvaženi ‘krizni menađeri’.

New Report

Close