Slučaj Ina: Ima li pilota u Vladinom avionu

Naslovnica Forum Komentari članaka Slučaj Ina: Ima li pilota u Vladinom avionu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

čelni čovjek Nadzornog odbora Ine Siniša Petrović, poslavši u ime Nadzornog odbora Vladi zahtjev da mu se dostavi sporna studija.
Kako u Nadzornom odboru Ine, među ostalima sjede i visokopozicionirani dužnosnici MOL-a, iz njihove perspektive sasvim je jasna i legitimna želja da prouče Vladinu studiju o Ini.
No, koji je motiv Petrovića?
Njega je u Nadzorni odbor Ine imenovala Vlada RH s ciljem da zastupa njezine interese, te provodi njezine politike.
Ta Vlada, dakle, studiju o Ini proglasile je tajnom kako bi spriječila to da je vide predstavnici suprotstavljene strane na sudu, samo da bi se sada njezin dužnosnik izravno angažirao na akciji koja će rezultirati upravo takvim ishodom.

Izgleda da u vladinom monti pajton flajing srks, fali samo ping masina pa da budu isti.

Kako je prošlo više od 5 godina, teško da Mađare uopće možemo uspješno tužiti za išta više od nepoštivanja stavki ugovora o obnovi naših rafinerija jer je to jedino što se može dokazati. Vrdoljak se može pjeniti koliko ga je mila volja, ali Kukuriku koalicija nije reagirala kad je došla na vlast i tako zapečatila sudbinu INA-e.

http://www.dnevno.hr/novac/122628-vrdoljak-zakasnio-mol-mozemo-uspjesno-tuziti-samo-za-unistenje-rafinerija-sve-ostalo-je-poslovna-tajna.html

.

New Report

Close