UVIK, ali UVIK kad mi dionica ovako raste mislin se ŠTO NISAM VIŠE OVOGA UZEO (?!?!), pa bilo je tako OČITO! Ufffff….što je lako bit pametan unazad.
Tako je, šalim se, naravno.:-)
Ovo je bilo u zapećku i tek mora odraditi. A hoće. Ipak je to renomirana firma.
A razloge zašto duboko vjerujem u pozitivan ishod sam naveo već prije.
Ovo je divota gledati. Nakon dugo vremena izgađao u roku od mjesec dana u što sve ući, a stigao sam i po 1000 dokupiti. Ask šupalj a od konvencijskog centra se puno očekuje pogotovo na kraju 2017. Ovo će letjeti!!! Wuhooo 😀
Ja neću, meni je prosjek oko 1000 i zasad mi se čini ok. Ne brini, netko hoće. Ima do BV dosta.
Evo lijepe količine na 1250. Baš me zanima hoće li to danas netko počistiti?
Korekcija cijene, ali se intenzivirala trgovina na ovim novim razinama. Nice…
Kupi još što se da kupiti ispod 1200 kn
+
Ostao sam bez keša. S drugim dijelom predviđenim za turizam sam otišao u RIVP mada nije najbolja prilika jer neće biti otključavanja vrijednosti, to je gotovo, čak je i skupo, ali je rastuća i jako likvidna. A i horizont za ovu branšu mi je 2 godine +. Tako da nema zime, ni za ovo ni za ono.
Nisu. Nema toga. Čak je i keš pozicija bolja nego prije.
Netko ga je odrao jutros ko da je propala firma.
A otvara se kongresni centar s povratom investicije u 8.5 godina, znači P/E=8.5
Izračunajte koliko će to poboljšati trenutni P/E.
Netko ga je odrao jutros ko da je propala firma.
A otvara se kongresni centar s povratom investicije u 8.5 godina, znači P/E=8.5
Izračunajte koliko će to poboljšati trenutni P/E.
povrat investicije nema veze si p/ e, povrat investicije ima veze s ebitda maržom – oni očekuju povrat od oko 11 posto u vidu ebitda marže – svake godine će ebitda biti 11 posto uloženog i tako kroz 8,5 goduina
to će reći da se računa s ebitda maržom iznad 35 posto i to će reći poznavajući solaris da će neto efekt biti jako malen tj u neto dobiti to se neće previše vidjeti.
serislav, ako ne znate, čitajte mali dalibora i dr, pa necete pisati da povrat znaci neto zaradu. mozda u narko bizisu, ali ne u turizmu