SLRS (Solaris d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SLRS (Solaris d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vrlo neobična, štosna radijska reklama….

SOLARIS nudi predsezonske aranžmane…..u svom r….

Čini se da sezonu žele povećati na 6_9 mjeseci…..
🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ode u provaliju cijena… Klasika na ZSE, nažalost.

Jasno je ko dan zašto SOLARIS gledamo na troznamenkastoj brojci!
Na očigled se čeka hoće li CERP svoje prodavati uobičajno preko burze ili na neki drugi način…. nebitna je cijena…

Za razliku kako fondovi drže mjesecima KOEI I PODRAVKU nisko, e sad kad je odlučeno da je cijena niska sad se umjetno diže….

Šteta što se ne stavi taj dio koji imaju i da se pokupi u naletu ovako se ispipava tko koliko i.e.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ako bi prodavali u komadu po ovoj cijeni, to bi moglo u jednom komadu u trezor… Od Bakića i skrbničkih su kupili prije dvije godine duplo više dionica po 710 kn. Nekako sumnjam da im tvrtka vrijedi manje nego prije dvije godine, tada još nisu Vranjic imali…

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Da li je možda netko napravio usporedbu koliko bi SLRS vrijedio po valuacijama po kojima je stigla ponuda za HIMR?
Ja sam to mislio napraviti noćas, pa da ne radim ako je već netko napravio 🙂

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Oko 3.000 kn po dionici prema grubom izračunu ( ako se uzme EV/EBITDA 14)

Oko 3.000 kn po dionici prema grubom izračunu ( ako se uzme EV/EBITDA 14)

Nisam nažalost stigao napraviti detaljnu računicu, ali i meni grubo ispada preko 2,700 kn po dionici 🙂

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Upravo bi prilog u Htv1 Dnevniku o turizmu, posebno Split i Šibenik. Bio i prikazan i Solaris i spomenuto veliko ulaganje. Ako sam dobro čuo 54 mio Eur.
Je li netko gledao?

Fyi
U Solaris ne možete ‘uvest pasa’, kako kažu
Ja sam se našalio, rekoh nisam znao, jel mogu s ljubavnicom doći, njih primate?

Teško selo iz ljudi izbiti… U Parizu 2 do 3 puta više pasa od stanovnika, gdje da oni ljetuju?

Izvješće nitko ne komentira? Prihodi porasli 12%, ali bome i gubitak sa 24 na 30 milja za 1H.

Izvješće nitko ne komentira? Prihodi porasli 12%, ali bome i gubitak sa 24 na 30 milja za 1H.

A sto je problem tih 6 milijuna kuna dodatnog gubitka? Koliko dodatne dobiti u 3Q ce to proizvesti?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

@KressoM

e to se i ja nadam!

New Report

Close