SLRS (Solaris d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SLRS (Solaris d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za imaoce, kakve su šanse de se ovdje počne isplaćivat dividenda?

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Po meni nikakve.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Po meni nikakve.
[/quote]
I po meni nikakve

Jutarnji list tiskano

NAVALA IZ RUSIJE
Hrvatska može primiti 300.000 ruskih turista, dogovaramo brže vize.

Sezona uskoro kreće, ugostitelji požurili sa traženjem djelatnika zbog velikih očekivanja u osvoj sezoni i nedostatkom istih….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Jutarnji list tiskano

NAVALA IZ RUSIJE

Sezona uskoro kreće, ugostitelji požurili sa traženjem djelatnika zbog velikih očekivanja u osvoj sezoni i nedostatkom istih….

kakve to ima veze sa solarisom?? od rusa će profitirati poreč, umag, rovinj, pula, dubrovnik. ostali vrlo oskudno jer što im se nudi? ništa. pa samo poreč prima 30% ruskih turista od svih ostalih ljetovališta u HR. dakle, idi tu vijest napiši na rivieri ili laguni, ne ovdje.

...povijest se ponavlja...

Jutarnji list tiskano

NAVALA IZ RUSIJE

kakve to ima veze sa solarisom?? od rusa će profitirati poreč, umag, rovinj, pula, dubrovnik. ostali vrlo oskudno jer što im se nudi? ništa. pa samo poreč prima 30% ruskih turista od svih ostalih ljetovališta u HR. dakle, idi tu vijest napiši na rivieri ili laguni, ne ovdje.
[/quote]

Tako je kolega, svi gradovi i turističke destinacije će profitirat od bogatih ruskih gostiju jedino će zaobići Šibenik.

Napisao sam koji će gradovi profitirati. Ostalima mrvice. Kao i dosad. Ruse ne zanima bilo što nego usluga, jelovnici i dućani na ruskom, čistoća, butici, kultura, sadržaji. Šibenik to zasad ne nudi, što ne znači da neće jednom

Vi vjerovatno niste bili u Solarisu još,što ne znači da nećete jednom:-)

Izašao je i konsolidirani izvještaj. Koliko vidim Vranjic je digao prihod sa 10m na 16m kuna, i prešao iz gubitka (kada se zanemari izvanredni prihod prošle godine što je vjerojatno rezultat predstečajne) u lagani plus. A tek su krenule investicije tamo…

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Ako gledam konsolidirano EV/EBITDA je sa 9,1 pao na 8,2 iako je jasno da nova zaduženja koja su rasla još nisu dala efekte.
EBITDA marža je rasla sa 31% na 34%
Stvarni EBITDA je narastao 22%.

Čini mi se da cijena na burzi zaostaje za ostalim turistima minimalno 25-30%

Nemoj misliti na m2!

Vi vjerovatno niste bili u Solarisu još,što ne znači da nećete jednom:-)

ako kažete meni, bio sam. lijepo je, ali daleko od onoga na što su rusi navikli i što očekuju. naravno da će se pokoji rus naći i tu , kao i drugdje, bit će ih i u karlovcu, no ja sam napisao gdje će ih biti najviše. redom ovako, a vi u jesen provjerite jesam li bio u pravu: 1 . poreč, 2. rovinj, 3. umag, 4. dubrovnik. eto, vidimo se u 11. mjesecu pa mi recite jeli bilo tako ili drugačije, a spreman sam se i kladiti da će biti ovaj redoslijed jer takav je već godinama i nema nijednog razloga da opet ne bude identičan.

Solaris otvorio više radnih mjesta

9.3.2016.
Dioničko društvo za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam u potrazi za kadrom…

Solaris d.d. u Šibeniku otvorio je natječaj za više radnih mjesta.

Traži se Pripravnik (uvjet: VSS ekonomsko-hotelijerskog smjera, odlično poznavanje 1 stranog jezika…), Konobar (uvjet: SSS, smjer konobar, poznavanje minimalno jednog stranog jezika…), Pomoćni konobar (uvjet: SSS, poznavanje minimalno jednog stranog jezika…), Pizza majstor (uvjet: SSS, želja za radom), Kuhar (uvjet: SSS smjer kuhar…), Pomoćni kuhar (uvjet: SSS, želja za radom), Sobar / Sobarica (uvjet: NKV/SSS, želja za radom), Čistač / Čistačica (Uvjet: NKV/SSS, želja za radom)

ps može li kolega delboy obrazložiti zašto je SOLARIS otovorio natječaje za zapošljavanje do postojećih starih kadrova po resorima? Da nisu rusi u pitanju!

New Report

Close