SLRS (Solaris d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SLRS (Solaris d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Povrat ulaganja u 5,5godina! Svaka čast Solarisu.
I onda kažu da turizam nije isplativa djelatnost!

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Samo to dioničari ne osjete (osim većinskog)

Samo to dioničari ne osjete (osim većinskog)

Kako ne osjete? Pa cijena diinice SLRS je u 5 godina narasla 270%!
Osim toga, kako to većinski osjeti za razliku od nas ostalih?
Njegove se dionice trguju po nekoj većoj cijeni?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Koliko je narasla zadnju godinu dana? Obzirom na ostale turiste? Vecinski ne sudjeluje na burzi. Pogledajte koliko bi zaradili u ovoj godini da ste ulozili u neki drugi turist

Od koga vi očekujete da “uredi” cijenu na burzi?
Većinski radi svoj posao sasvim dobro, tvrtka raste, investira i odlično posluje. Stanje na burzi je priča za sebe.

Nemoj misliti na m2!

Pa to i tvrdim vecinski super radi za sebe, ne iskazuje dobit. Bez dobiti nema ni pomaka na burzi, tj. nema ni zarade malih dionicara

Trziste ce urediti cijenu kad pocnu pokazivat dobit

@Igor9

I koliko bi to “zaradio u ovoj godini da sam uložio u neki drugi turist”?

U koje si npr. ti uložio?

Ako ti se da, prolistaj temu Razotkrivamo portfelje pa ćeš vidjet u koje sam ja uložio.

Nije bitno u sta sam ja ulozio, samo kazem da cjena nece nikud dok ne pocnu iskazivati primjerenu dobit. Dok god se budu igrali skrivaca cijena ce biti tu gdje je

Pa i u zadnjih 5 godina “iskazuju” “malu” “dobit” (namjerno svaka riječ pod svojim navodnicima), pa je cijena dionice odradila 270%!

Tko hoće, vidi u kom smjeru se SLRS razvija….

Istina, al nekako sumnjam da ce se to opet dogoditi bez iskazivanja primjerene dobiti ili pomoci blogera

@Igor9
O Bože…
Znači ti se u stvari slažeš da SLRS dobro radi, ali čekaš da ti “bloger” digne cijenu?

Pogledaj promjene u top10, pa češ vidjeti da ima još onih koji kupuju (samo ne pišu svoj blog).

New Report

Close