SLRS (Solaris d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SLRS (Solaris d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLRS prihoduje dio amortizacije jer je revalorizirao imovinu. Po 1H to je cca 15 mil kuna.

Zašto Solaris ne konsolidira izvješće za Vranjicu ??

možete ovo pjasniti, nije mi jasna tehnika ni svrha. da li oni amortizacijom nešto skribaju ili nesto bildaju.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ne skrivaju ništa.
Umanjuju dobit, ostaje im keš za investicaje (“bildaju” investicije)

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Je li tko skužio ovog sa automatskim nalogom sa 42 komada. Zamisao mu je dobra ako ima 7 i manje dionica ispred njega onda ne trza i ostaje drugi na asku ali ko ima više od 7 postavlja se prvi.
E sad pitanje koja brokerska kuća ima takvu mogućnost zadavanja automatskih naloga
Hvala

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Solaris pun ko brod, ljudi uživaju i troše a cijene prilično iznad prosjeka.

@ johnny_w
Zar je bitno tko je broker?
Bitno je da netko baš želi kupiti SLRS i stavlja se na prvo mjesto.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

@ johnny_w
Zar je bitno tko je broker?
Bitno je da netko baš želi kupiti SLRS i stavlja se na prvo mjesto.

Slažem se ali i cijena po kojoj kupuješ je bitna

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Da, samo što dok ovaj od 49 kom “preskakuje”, netko mu može skinutu s aska i da on ne kupi ništa.

Pitanje je koliko blizu se trebaš približiti asku, a da onaj s kojim se “preskakuješ” izgubi živce.

A pogotovo ako ima više od 2 zainteresirana kupca …

Taj skakavac – robot ima limit a sad ću provjeriti do kud je spreman podignuti target.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Limitirana cijena kupnje oko 775 – zadovoljni!

lp

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

To je bilo danas.
Vidjet ćemo sutra.
Danas je ipak SLRS završio na 800kn.
I taj “veliki kupac” nije ništa kupio!

Iako, to je manje važno. Važnije je ono što je kolega nimimada napisao:
“Solaris pun ko brod, ljudi uživaju i troše a cijene prilično iznad prosjeka.”

Limitirana cijena kupnje oko 775 – zadovoljni!

lp

Izgleda da su kupci pročitali tvoj post i krenuli s nalozima iznad 775kn.
Ovaj sa 42 kom na kupnji nije preskočio ni prvoga iznad sebe koji je ispod limita od 775kn.
Tko će danas imati jače živce?

Postavio sam pitanje ali uvijek u sklopu neke rasprave pa nitko nije odgovorio.

Zašto SLRS ne konsolidira u izvješću Vranjicu-Belvedere ??

Nemoj misliti na m2!

New Report

Close