SLRS (Solaris d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SLRS (Solaris d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLRS je na ovim razinama po meni jedna od povoljnijih turistička dionica, ovdje očekujem ove godine odlične poslovne rezultate.

U srpnju u hotelima 14 % više noćenja dok u kampu samo 4 % pada, (odlični rezultati i u kampu obzirom na vrijeme).

Lp

Gazde ne ulijevaju povjerenje jer ne žele s malima podijeliti dobit. Također smatram da godinama na papiru prikazuju slabije poslovne rezultate od stvarno postignutih. Zato je cijena tu gdje jeste a njima to paše. Dok sve ne istisnu….

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Gazde ne ulijevaju povjerenje jer ne žele s malima podijeliti dobit. Također smatram da godinama na papiru prikazuju slabije poslovne rezultate od stvarno postignutih. Zato je cijena tu gdje jeste a njima to paše.

Slažem se, ali zadnju godinu i pol se vidi veliki pomak na bolje: 2012. 20 M gubitka, 2013. 3,5 M dobiti i ova ide u jako jako dobrom smjeru.
Na kraju 10. mj. ćemo sve znati mada ja očekujem jako dobre rezultate. Hoteli su im i sada skoro potpuno puni, na neke datume u 9. mjesecu nemaju slobodnih soba.

Lp

U kolovozu u kampu Solaris je bilo 112 tisuća noćenja što čini porast od 8 %. (kaže Dino Karađole, direktor TZ Šibenik)

Lp

Lijepi uradak.

http://www.sibenik.hr/vijesti/sibenik-uspjesno-produljio-turisticku-sezonu—

Svrcko, 07.11.2014. u 07:44
Ponosni smo na turističke rezultate ostvarene u listopadu ove godine – čak 17 posto više noćenja i 21 posto više boravaka u odnosu na isti period prošle godine, što potvrđuje kako Šibenik počinje privlačiti turiste tijekom cijele godine-komentirao je gradonačelnik Burić
U Šibeniku je u prvih deset mjeseci ove godine ostvareno ukupno 1.057.141 noćenja, što čini porast od 3 posto u odnosu na isti period prošle godine, s time da je taj broj i veći kada se uzme u obzir da prošlogodišnji podaci uključuju i noćenja radnika prilikom obnove hotela Ivan. Broj ukupnih boravaka do kraja listopada broji 214.735 turista, uglavnom stranih, što predstavlja povećanje od čak 7 posto u odnosu na prošlu godinu.

Cudi me ovako slab interes na SLRS, kupnje skoro da i nema dok se i prodaja bas ne gura, prometa nema.
Kao što sam rekao po meni je ovo najpodcjenjenija turistička dionica i od nje očekujem najviše u 2015. Očekujem jako dobre godišnje rezultate jer je i deseti mjeseci bio odličan.
Uskoro će početi lovljenje pozicija za novu sezonu.

Lp

@filip70
meni ovo rušenje ispod 700 liči na pokušaj skupljanja po jeftinoj cijeni.
Na sadašnjih 666kn je srušena sa protrgovanom 1 (jednom) dionicom.
Ali izgleda da nitko nije nasjeo.
[emo_cool]

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

U Šibeniku u 2014. je broj dolazaka povećan za 7 posto, dok je noćenja bilo 3 posto više u odnosu na prošlu godinu.
Za Solaris su rezultati još i bolji.

Za 20-tak dana je objava poslovnih rezultata za prošlu godinu.

Lp

Objavljen izvještaj [emo_cool]

Dobit ista kao i lani, 3,6mkn usprkos povećanoj amortizaciji od 28 mkn.
(iz bilješki: Na iznos ukupnih prihoda i rashoda, a posebno poslovnih, utjecala je i odluka o povećanju amortizacijske stope na građevine u 2014.godini.)

Znači, da nije bilo povećanja amortizacije, dobit bi bila 31,6 mkn [emo_kuna][emo_euro][emo_dolar]

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Amoritiziraju hotele po stopi 10%???[emo_smijeh]
Za cijenu od 720kn EV/EBITDA je 7,07[emo_cool]

Porast EBITDA u odnosu na 2013 iznosi 30% [emo_namigusa]

New Report

Close