Izgleda da je stvarni kupac J&T banka, na njihovoj adresi je registiran AUCTOR HOLDING ….
NAV je 38kn, najniža cijena po kojoj se trgovalo je 17,5kn , (ne znam koliki je prosjek u zadnja 3 mjeseca ali očekujem nekakvu premiju na tromjesečni prosjek, mislim da je ispod 20 kn). Ne vjerujem da će ponudit više od 25 kn. To bi bilo nekakvo moje nagađanje.
A da čujemo vaše nagađanje?
zvuči razumno
tko je uzeo ispod 20, na 25 ima lijepu zaradu
ništa wpektakularno, ali lijepo
Što je sa onim žalbama na presudu? Možda se bliži raspetljavanje toga pa bi im svakako bilo dobro preuzet što jeftinije… ja čekam skviz
Izgleda da je stvarni kupac J&T banka, na njihovoj adresi je registiran AUCTOR HOLDING ….
Međukorak do konačne kupnje Adrisa?
U problemu su vecinski vlasnici. Premija moze ici ako zele skupiti i od ostalih manjinskih vlasnika slpf. Za moje ce morat ponudit malo vise od 27. U biti sam se spremao za lagano skupljanje ispod 20. Al eto, iznenadili me sad s ponudom za preuzimanje.
Međukorak do konačne kupnje Adrisa?
[/quote]
To bi bilo super da je Adris kupac.
Ne znam, već godinama J&T pokušava doći do vlasništva, ili bar upravljanja, nad Adrisom, ali neuspješno… Osobno ne bih želio istiskivanje nego da bolje upravljaju fondom od Auctora… To bi bilo dobro i za SLPF, ali i za druge koji bi mogli ponešto naučiti od Čeha
U problemu su vecinski vlasnici. Premija moze ici ako zele skupiti i od ostalih manjinskih vlasnika slpf. Za moje ce morat ponudit malo vise od 27. U biti sam se spremao za lagano skupljanje ispod 20. Al eto, iznenadili me sad s ponudom za preuzimanje.
jel to zbog ivice – koliko su vrisnuli od ivice, što kaže čaršija
jel to zbog ivice – koliko su vrisnuli od ivice, što kaže čaršija
[/quote]
Na skupštini SLPF-a su rekli da je gubitak na Agrokoru 15 mil kn, i u cijelosti je otpisan.
ne govorimo o slpf nego o auctoru – oni su u besparici a preko njih i alpf ttrpi
Ne znam, već godinama J&T pokušava doći do vlasništva, ili bar upravljanja, nad Adrisom, ali neuspješno… Osobno ne bih želio istiskivanje nego da bolje upravljaju fondom od Auctora… To bi bilo dobro i za SLPF, ali i za druge koji bi mogli ponešto naučiti od Čeha
Je, kao što je i vaba procvjetala pod njima.. neki neće nikada naučiti…
Njihove namjere oko Adrisa su davno završene. Nema tu vise ni “p” od preuzimanja niti ičeg sličnog.