INSP (Inspirio ZAIF d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INSP (Inspirio ZAIF d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali bi netko možda imao kakvo pitanje za skupštinu za sutra? Možda ću se stići pojavit na skupštini.

Pitaj malo o Agrokoru, da li misle tuziti, itd…

Da li misle ponovo ici u otkup dionica dok su ovako podcijenjene…

Tuzba sa drzavom…

Nista drugo mi ne pada na pamet… ali malo ih maltretiraj sa Agrokorom, ipak se tu izgubilo dosta para…
[/quote]

Za tužbu protiv Agrokora piše u godišnjem izvještaju. Naravno, svi detalji o navedenom su dobrodošli. Lp

Nadam se da je netko bio na skupstini pa ce napisati kak je bilo. Nazalost, ja sam se tek jucer sjetio pogledati kad je skupstina.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Nadam se da je netko bio na skupstini pa ce napisati kak je bilo. Nazalost, ja sam se tek jucer sjetio pogledati kad je skupstina.

Ti možeš prisustvovati skupštini, ali ne možeš sudjelovati u njezinom radu ako si bio dionicar na datum sastavljanja popisa dionicara za skupštinu.

Bio ja, predali su tužbe protiv Agrokora i ostalih ali se ne nadaju baš previše. Tužba protiv države se još čeka na sudu. Smanjenje kapitala je s ciljem da se ojača kapital, mirovinskom fondu to ne paše jer prelazi prag. Ne zna se dali će otkupljivati dionice, za sada ne a kasnije bi mogli. Članovi odbora i uprave odlaze zbog bolje karijere. Agrokor je kompletno opisan otprilike 15 milijuna kuna. I standardno kukaju kako je teško na našem tržištu kapitala, teška godina.

OMF time pasivno prelazi prag.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

OMF time pasivno prelazi prag.

Da. Znači moglo bi biti jeftine kupnje.

Nisam siguran da pod obavezno moraju smanjit udio. Mislim da mogu i ostat na ovome ako obrazloze svoje rezloge.

Ako dobro racunam, imat ce viska 4688 kom.

Ako dobro racunam, imat ce viska 4688 kom.

I meni je tako ispalo, pa i nije tako neka velika količina.

A sto će mirovincu dionice jednog zatvorenog investicijskog fonda koji je izložen tamo gdje je izložen i sam mirovinac? Zbog dividendi? Ja to bas ne razumijem, tu i takvu strategiju ulaganja.

Neka se nitko ne nađe uvrijeđenim, al taj gosn. Štimac je bas elementarna nepogoda, kupuje sve i svašta, a na Podravci zajedno s Vlaicem crta tehničku. Mislim da je vrijeme da tu ekipu naslijedi mladi kadar koji bi ipak trebao pažljivije osmisliti neku dugorocnu i logičnu strategiju ulaganja.

Malo gledam, promaklo mi, SLPFove pozicije u alfabetima vise nema u TOP10. Na nekim ih zamjenio skrbnicki racun. Sad, sto su napravili s tim dionicama?!

A sto će mirovincu dionice jednog zatvorenog investicijskog fonda koji je izložen tamo gdje je izložen i sam mirovinac? Zbog dividendi? Ja to bas ne razumijem, tu i takvu strategiju ulaganja.

Neka se nitko ne nađe uvrijeđenim, al taj gosn. Štimac je bas elementarna nepogoda, kupuje sve i svašta, a na Podravci zajedno s Vlaicem crta tehničku. Mislim da je vrijeme da tu ekipu naslijedi mladi kadar koji bi ipak trebao pažljivije osmisliti neku dugorocnu i logičnu strategiju ulaganja.

Mozda zato sto OMF-ovi smiju kupovati dionice koje kotiraju na Redovitom tržištu Zagrebačke burze ukoliko je njihova tržišna vrijednost veća od 350 milijuna kuna. 

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close