Dan prije sjednice SLPF. Vaš link …
Ja ne kužim u čemu je caka?
Ocito Euroherc ima drukcije ideje nego sto je do sada imao Auctor…
Dali bi netko možda imao kakvo pitanje za skupštinu za sutra? Možda ću se stići pojavit na skupštini.
Dali bi netko možda imao kakvo pitanje za skupštinu za sutra? Možda ću se stići pojavit na skupštini.
Pitaj malo o Agrokoru, da li misle tuziti, itd…
Da li misle ponovo ici u otkup dionica dok su ovako podcijenjene…
Tuzba sa drzavom…
Nista drugo mi ne pada na pamet… ali malo ih maltretiraj sa Agrokorom, ipak se tu izgubilo dosta para…
Pitaj malo o Agrokoru, da li misle tuziti, itd…
Da li misle ponovo ici u otkup dionica dok su ovako podcijenjene…
Tuzba sa drzavom…
Nista drugo mi ne pada na pamet… ali malo ih maltretiraj sa Agrokorom, ipak se tu izgubilo dosta para…
[/quote]
ok
Al kolega pametno sročite ta pitanja jer se na skupštini raspravlja prema dnevnom redu, a ne prema “željama korisnika”.
Pitajte ih svakako zašto su založili udjel kod Euroherca i kada ga misle vratiti nazad i kakvih oni to imaju likvidnosnih i problema sa financiranjem da zalazu udjele kod trećih za REPO poslove?
Al kolega pametno sročite ta pitanja jer se na skupštini raspravlja prema dnevnom redu, a ne prema “željama korisnika”.
Pitajte ih svakako zašto su založili udjel kod Euroherca i kada ga misle vratiti nazad i kakvih oni to imaju likvidnosnih i problema sa financiranjem da zalazu udjele kod trećih za REPO poslove?
Na ovo ti ne moraju odgovoriti.
Na ovo ti ne moraju odgovoriti.
[/quote]
Da, ne moraju, al pitanje se može postaviti. Očito se tamo sve raspada u i oko Auctora, a SLPF je jedna od žrtava njihova raspadanja.