Ne, nego je EH dao njima pozajmicu (Auctoru), a sebi “privremeno” uzeo njihove dionice SLPF.
Tak su si isto neki ‘privremeno’ uzeli dionice agrokorovih kceri.
ja sam članak shvatio kao da je auctor bio prije posudio novac od euroerca pa ne vrativši novac da je euroerc preuzeo založene dionice.
jesam li ja to dobro shvatio ili je auctor samo posudio novac uz zalog dionica, a dionice sada jesu zaogu, ali ne trajno nego do povrata pozajmce
jer nije isto – posuditi i uredo vratiti ili posuditi i nebiti u mogućnosti vratiti.
ja sam članak shvatio kao da je auctor bio prije posudio novac od euroerca pa ne vrativši novac da je euroerc preuzeo založene dionice.
jesam li ja to dobro shvatio ili je auctor samo posudio novac uz zalog dionica, a dionice sada jesu zaogu, ali ne trajno nego do povrata pozajmce
jer nije isto – posuditi i uredo vratiti ili posuditi i nebiti u mogućnosti vratiti.
I mene bi zanimao točan odgovor na vaše pitanje.
Još bolji naslov, novinari su nam stvarno spektakl
to neki novinare izgleda u dosluhu s ministrom horvatom mast vade mirovincima i privatnicima ala slpf – evo propustili,ste zaradu na petici, i evo propuštate zaradu na auto cestama
ali odakle će doći novac za 27 psoto na mirovine
HRELJA – pa iz poreza, država žće dići porez i uzeti
sjedi 5 i hrelja i horvat
vi baš nemate razumijevanja, mislite da je lako pisati o nečemu o čemu pojma nemaš i to vjerojatno pijan
Zakaj pijan?
Kaj “netko” ima “liquer problem”?
to neki novinare izgleda u dosluhu s ministrom horvatom mast vade mirovincima i privatnicima ala slpf – evo propustili,ste zaradu na petici, i evo propuštate zaradu na auto cestama
ali odakle će doći novac za 27 psoto na mirovine
HRELJA – pa iz poreza, država žće dići porez i uzeti
sjedi 5 i hrelja i horvat
[/quote]
Samo bi pitao mudrog ministra koja je cijena bila cadare kod te izjave i koja je danas, a mozda da vidimo i gdje on osobno ulaze kao veliki znalac
On ulaze u svoju ministarsku karijeru… 😁
Boze moj gdje samo poronalaze takve talibane?
a što kažete jel bi na 19 bila dobra kupnja ili ne?
Nitko nije komentirao, ali cijena lagano čini se raste iako
meni ovo baš ne izgleda bajno
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=17856