INSP (Inspirio ZAIF d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INSP (Inspirio ZAIF d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne, nego je EH dao njima pozajmicu (Auctoru), a sebi “privremeno” uzeo njihove dionice SLPF.

Tak su si isto neki ‘privremeno’ uzeli dionice agrokorovih kceri.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

ja sam članak shvatio kao da je auctor bio prije posudio novac od euroerca pa ne vrativši novac da je euroerc preuzeo založene dionice.

jesam li ja to dobro shvatio ili je auctor samo posudio novac uz zalog dionica, a dionice sada jesu zaogu, ali ne trajno nego do povrata pozajmce

jer nije isto – posuditi i uredo vratiti ili posuditi i nebiti u mogućnosti vratiti.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ja sam članak shvatio kao da je auctor bio prije posudio novac od euroerca pa ne vrativši novac da je euroerc preuzeo založene dionice.

jesam li ja to dobro shvatio ili je auctor samo posudio novac uz zalog dionica, a dionice sada jesu zaogu, ali ne trajno nego do povrata pozajmce

jer nije isto – posuditi i uredo vratiti ili posuditi i nebiti u mogućnosti vratiti.

I mene bi zanimao točan odgovor na vaše pitanje.

a što kažete jel bi na 19 bila dobra kupnja ili ne?

slijedi nam precesija

Još bolji naslov, novinari su nam stvarno spektakl

Vaš link …

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Vaš link …

to neki novinare izgleda u dosluhu s ministrom horvatom mast vade mirovincima i privatnicima ala slpf – evo propustili,ste zaradu na petici, i evo propuštate zaradu na auto cestama

ali odakle će doći novac za 27 psoto na mirovine
HRELJA – pa iz poreza, država žće dići porez i uzeti

sjedi 5 i hrelja i horvat

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Vaš link …

vi baš nemate razumijevanja, mislite da je lako pisati o nečemu o čemu pojma nemaš i to vjerojatno pijan

Zakaj pijan?

Kaj “netko” ima “liquer problem”?

Vaš link …

to neki novinare izgleda u dosluhu s ministrom horvatom mast vade mirovincima i privatnicima ala slpf – evo propustili,ste zaradu na petici, i evo propuštate zaradu na auto cestama

ali odakle će doći novac za 27 psoto na mirovine
HRELJA – pa iz poreza, država žće dići porez i uzeti

sjedi 5 i hrelja i horvat
[/quote]

Samo bi pitao mudrog ministra koja je cijena bila cadare kod te izjave i koja je danas, a mozda da vidimo i gdje on osobno ulaze kao veliki znalac

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

On ulaze u svoju ministarsku karijeru… 😁

Boze moj gdje samo poronalaze takve talibane?

a što kažete jel bi na 19 bila dobra kupnja ili ne?

Nitko nije komentirao, ali cijena lagano čini se raste iako
meni ovo baš ne izgleda bajno
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=17856

slijedi nam precesija

New Report

Close