Zanimljive promjena 1 vlasnika auctor prodao Eurohercu 20% vlasnistva bas me zanima cijena preuzimanja? Vjerovatno idu s time i promjene u upravi…
Zanimljive promjena 1 vlasnika auctor prodao Eurohercu 20% vlasnistva bas me zanima cijena preuzimanja? Vjerovatno idu s time i promjene u upravi…
Kakvog preuzimanja? Preuzimanje se uobičajeno koristi kao naziv za preuzimanje društva i objavljivanje javne ponude. Mislio si pretpostavljam na kupoprodajnu cijenu.
Al ja ti nisam siguran da je to bilo kakva kupoprodaja. Moguće je to neki repo posao. A zalog su dionice SZAIF.
Tu vidimo tko su prodavatelji, a kupca nisu naveli? Zar su zaboravili navest kupca?
Vidjet ce se za koji dan,
ako sam dobro shvatio nisu izasli skroz nego dio
Nisu svi nego prva tri 😄
Da, da nesto sam ja krivo..
kupac je Hawle doo tj. HAWLE ARMATUREN GmbH, Njemačka
http://www.seebiz.eu/euroherc-postao-najveci-dionicar-slavonskog-zaif-a/ar-187358/
kasni repovi agrokora – svi putevi vode ka grgiću jer jedino on ima tvrtke koje izbacuu keš svake godine, i to ozbiljan jkeš
Znaci novinar S.M. u dvije rečenice napise zapravo glupost. Da je taj i taj kupio i da je taj i taj stekao, al napise i da se radi od REPO poslu!?
Znaci ako je to Repo onda je to privremeno stjecanje s obvezom kasnijeg otkupa tog udjela od strane Auctora i to ne znaci da je Euroherc bilo sto kupio (barem ne na način na koji se kod nas koristi termin: kupnja) nego da je na takav način zapravo kreditirao kratkoročno vlasnika udjela, Auctor.
Znaci novinar S.M. u dvije rečenice napise zapravo glupost. Da je taj i taj kupio i da je taj i taj stekao, al napise i da se radi od REPO poslu!?
Znaci ako je to Repo onda je to privremeno stjecanje s obvezom kasnijeg otkupa tog udjela od strane Auctora i to ne znaci da je Euroherc bilo sto kupio (barem ne na način na koji se kod nas koristi termin: kupnja) nego da je na takav način zapravo kreditirao kratkoročno vlasnika udjela, Auctor.
Stvarno mislite da ima jedan novinar kod nas koji zna što je repo? 🙂
Stvarno mislite da ima jedan novinar kod nas koji zna što je repo? 🙂
[/quote]
ja shvatih da je euroheec uzeo to ne mogavsi naplatiti du
kako ono bješe kod repob – skdd knjizi ili ne knjizi zalogoprimca kao vlasnika