INSP (Inspirio ZAIF d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INSP (Inspirio ZAIF d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

on nije kupovao niti prodavao jamnicu imao ju je otprije im ga u metalskoj Industriji Varazdin i to znatno

Izgleda da je Slavonac usao u top 10 Jamnice. Je li njegova oznaka SZAIF ?

Jest. Kako je tek Bahovec izvisio…. Srečko, Srečko…. napustila te ulagačka sreća.

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=17856

slijedi nam precesija

prije isplate dividende Slpf je imao 165 kom Jmnc sada koliko vidim ima 121kom

Molimo se da znaju sto rade.

Iz Vijadukta su izasli, ali iz Tehnike nisu….8000 komada imaju.
Ne zelim vidjeti iduci NAV.

Zakaj bi se molili?

Pa njima se portfelj raspao. Ovaj kompletan Agrokor i Tehnika to je sve otišlo u dim!

Možda ne bi bilo loše da se likvidiraju i podijele uloge nazad dioničarima.

Kad se ovih 117 milja vidljivih na mojimdionicama podjeli s brojem dionica slpf-a tu smo negdje s cijenom, a posto se racuna na neki poslovicni diskont izgleda da skupo kupujemo

slijedi nam precesija

Raspao se portfelj od 40 dionica jer su 3 dionice koje imaju u problemima… a uostalom, ne znamo jesu li to uopce njihove dionice ili su zalog za repo…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Pa ako su i zalog za repo za očekivati je da se kredit neće vratiti (barem u slučaju Konzuma ako je kredit dan Agrokoru?) i da će postati vlasništvo Slavonca. A do tada će vrijednost dionica biti tko zna gdje… Ispravite me ako griješim…

Kad se ovih 117 milja vidljivih na mojimdionicama podjeli s brojem dionica slpf-a tu smo negdje s cijenom, a posto se racuna na neki poslovicni diskont izgleda da skupo kupujemo

To su pozicije gdje su vidljivi u TOP10.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Jasno vam je da su na mojedionice samo pozicije gdje su u top10? Pogledajte revidirani s kraja 2016. i svježe knjige dioničara od pojedinih glavnih pozicija pa ćete vidjeti i što sve imaju osim ovog na moje dionice i što sve uopće nije njihovo od ovog što mojedionice izbacuju.

Mojedionice su koristan portal ali zbog generičkog prikupljanja podataka često zna biti i pogrešnih stvari pa sve dodatno provjerite prije nego se odlučite na kupnju/prodaju. Ja sam već slao primjedbe i prijedloge za dosta stvari..

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

New Report

Close