on nije kupovao niti prodavao jamnicu imao ju je otprije im ga u metalskoj Industriji Varazdin i to znatno
Izgleda da je Slavonac usao u top 10 Jamnice. Je li njegova oznaka SZAIF ?
Jest. Kako je tek Bahovec izvisio…. Srečko, Srečko…. napustila te ulagačka sreća.
Zakaj bi se molili?
Pa njima se portfelj raspao. Ovaj kompletan Agrokor i Tehnika to je sve otišlo u dim!
Možda ne bi bilo loše da se likvidiraju i podijele uloge nazad dioničarima.
Kad se ovih 117 milja vidljivih na mojimdionicama podjeli s brojem dionica slpf-a tu smo negdje s cijenom, a posto se racuna na neki poslovicni diskont izgleda da skupo kupujemo
Raspao se portfelj od 40 dionica jer su 3 dionice koje imaju u problemima… a uostalom, ne znamo jesu li to uopce njihove dionice ili su zalog za repo…
Pa ako su i zalog za repo za očekivati je da se kredit neće vratiti (barem u slučaju Konzuma ako je kredit dan Agrokoru?) i da će postati vlasništvo Slavonca. A do tada će vrijednost dionica biti tko zna gdje… Ispravite me ako griješim…
Kad se ovih 117 milja vidljivih na mojimdionicama podjeli s brojem dionica slpf-a tu smo negdje s cijenom, a posto se racuna na neki poslovicni diskont izgleda da skupo kupujemo
To su pozicije gdje su vidljivi u TOP10.
Jasno vam je da su na mojedionice samo pozicije gdje su u top10? Pogledajte revidirani s kraja 2016. i svježe knjige dioničara od pojedinih glavnih pozicija pa ćete vidjeti i što sve imaju osim ovog na moje dionice i što sve uopće nije njihovo od ovog što mojedionice izbacuju.
Mojedionice su koristan portal ali zbog generičkog prikupljanja podataka često zna biti i pogrešnih stvari pa sve dodatno provjerite prije nego se odlučite na kupnju/prodaju. Ja sam već slao primjedbe i prijedloge za dosta stvari..