Možete se čuditi koliko hoćete ali ova dionica će duuugo vremena fluktuirati između 45-50 kuna
Ovo sam napisao prije devet mjeseci kad se trgovalo na oko 70 kuna i još tri mjeseca nakon copiranog posta. NAlazi se na 49. strani ove teme.
Mnogi, gotovo svi na forumu su popljuvali ovakvu izjavu.
Danas mi se čini da sam čak bio i malo preoptimističan.
Da ne bi bilo da imam nešto protiv slavonca općenito, napominjem da sam kroz 2016. godinu ostvario prinos na uloženo u slpf oko 50%
[/quote]
Dijelio sam mišljenje.
Poštovani kolega stock,
moja malenkost nije dijelila Vaše mišljenje i ja se najponiznije (bez imalo sarkazma) ispričavam… Bili ste u potpunosti u pravu a ja sam gadno pogriješio. Još jednom, javno Vam se ispričavam !
Srdačan pozdrav !
Vdt koliko se sada sjećam čini mi se da smo samo iznosili svoja mišljenja bez uvreda i visokih tonova pa razloga za isprikama nema.
Moj osnovni cilj pisanja na forumu i jest prvenstveno poticanje rasprave.
Ne mora uvjek ni prštiti argumentima ali i takva može dovesti do novih saznanja i nekakvih uvida u mikrosentiment.
Ima li kakvih saznanja vezanih za zalbu na presudu?
sto ocekivati od slavonca u nekom roku od cca godine dana?
Poštovani,
42,29 ???!!!
Dragi kolega stock, ipak niste bili u pravu kad ste napisali da će se vrtiti između 45 i 50 kn (sarkazam)…
Ma ne, nije bilo “visokih” tonova. Naravno da se može komunicirati na civilizacijskoj razini i kad se ne dijeli isto mišljenje.
Samo, ova cijena je strašna. Naprosto strašna…
Srdačan pozdrav !
Prospe se puno dionica po bidu do 41 kn i onda majstor sa 1 dionicom digne cijenu na 44 kn. Dozvoljeno je to?
Poštovani kolega SeRija,
zašto mislite da se dionice ne smiju prosipati po bidu ? Zašto to ne bi bilo dozvoljeno ?
Možete se čuditi koliko hoćete ali ova dionica će duuugo vremena fluktuirati između 45-50 kuna
Ovo sam napisao prije devet mjeseci kad se trgovalo na oko 70 kuna i još tri mjeseca nakon copiranog posta. NAlazi se na 49. strani ove teme.
Mnogi, gotovo svi na forumu su popljuvali ovakvu izjavu.
Danas mi se čini da sam čak bio i malo preoptimističan.
Da ne bi bilo da imam nešto protiv slavonca općenito, napominjem da sam kroz 2016. godinu ostvario prinos na uloženo u slpf oko 50%
[/quote]
da, svaka čast na prognozi ali ajmo sad malo o činjenicama, nakon što je presuda opovrgnuta i neto vrijednost sa 91 kn kn pada na 64 kn dionica SLPF tek u svibnja pada ispod 50 kn i to sigurno ne zbog presude suda, svi znamo kad je burza zatvorila trgovanje sa Agrokorovim kompanijama te kretanje vrijednosti udjela SLPF u tom periodu, te koliko sad iznosi (ako netko ne zna 53 kn) i tvrditi da je tadašnja prognoza povezana sa trenutnim stanjem jednostavno nema smisla. Ali opet, čestitam na prognozi, bili ste svakako u pravu 🙂
Poštovani kolega SeRija,
zašto mislite da se dionice ne smiju prosipati po bidu ? Zašto to ne bi bilo dozvoljeno ?
Smije se prosuti ali pitam nakon takvog cina jel dozvoljeno kupiti 1 dionicu par sekundi s Aska i time manipulirati cijenom
Kad Konzum ode u stečaj, a mora otići jer druge mu nema, neto imovina Slavonskog fonda pasti će za 25%, a cijena njegove dionice za nešto više. Možda 30%.
Slavonac ima 266.300 dionica KNZM-R-A.
Auctor ima 256.499 dionica KNZM-R-A. Ako su i te dionice u vlasništvu Slavonca imovina mu pada za 50%.