INSP (Inspirio ZAIF d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INSP (Inspirio ZAIF d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A valjda po zadnjoj tržišnoj prije blokade.
Da ih pitamo 🙂

konzum?

@Tonebrod

Kada prilikom REPO ugovora date novac, a primite dionice samo se zamijeni stavka novac u potraživanje unutar aktive. Dionice koje dobijete kao kolateral su vanbilančne stavke tako da nemaju nikakav utjecaj na NAV, ni pozitivan ni negativan. Stoga i kasnije kroz RDG prolazi samo prihod od kamata na taj dani plasman, a ne od prodaje tih dionica u slučaju ako/kada dođe do prisilne prodaje.

@accountant

Naravno da se umanjuje, isto kao i kod svake druge kompanije koja isplaćuje dividenedu. To se podrazumijeva pa nisam ni pisao

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

mozete vi pricati sto hocete, dividenda isplacena danas, kao i zadnjig 8godina,
cijena dionice podcjenjena s obzirom na buducnost…itd i

Ja nisam nista dobio a imaju podatke

slijedi nam precesija

Ja nisam nista dobio a imaju podatke
[/quote]

Niti ja.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ili munjava123 ima VIP status ili mi nije jasno čemu takvi postovi…

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Meni danas sjelo 🙂

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Sjelo i meni. Hvala Slavoncu!

sjelo (ZABA)!

Zanimljivo kako drugima zahvaljujete za svoj novac ? Pa dionicu se skoro duplo preplatili za tu dividendu, mislim da oni trebaju vama zahvalaiti na vrijednosti fonda.

Zanimljivo kako drugima zahvaljujete za svoj novac ? Pa dionicu se skoro duplo preplatili za tu dividendu, mislim da oni trebaju vama zahvalaiti na vrijednosti fonda.

odakle Vi znate kad (po koliko) smo je kupili? i već sam rekao da, po mom mišljenju, se treba malo iskorigirati.. koliko će se iskorigirati, ne ovisi o meni, ovo je dobra dionica i ne vjerujem da će puno!

Sjelo (RBA)

We Will Not Assimilate

New Report

Close