A valjda po zadnjoj tržišnoj prije blokade.
Da ih pitamo 🙂
konzum?
Kada prilikom REPO ugovora date novac, a primite dionice samo se zamijeni stavka novac u potraživanje unutar aktive. Dionice koje dobijete kao kolateral su vanbilančne stavke tako da nemaju nikakav utjecaj na NAV, ni pozitivan ni negativan. Stoga i kasnije kroz RDG prolazi samo prihod od kamata na taj dani plasman, a ne od prodaje tih dionica u slučaju ako/kada dođe do prisilne prodaje.
Naravno da se umanjuje, isto kao i kod svake druge kompanije koja isplaćuje dividenedu. To se podrazumijeva pa nisam ni pisao
mozete vi pricati sto hocete, dividenda isplacena danas, kao i zadnjig 8godina,
cijena dionice podcjenjena s obzirom na buducnost…itd i
Ja nisam nista dobio a imaju podatke
Ja nisam nista dobio a imaju podatke
[/quote]
Niti ja.
Ili munjava123 ima VIP status ili mi nije jasno čemu takvi postovi…
Meni danas sjelo 🙂
Zanimljivo kako drugima zahvaljujete za svoj novac ? Pa dionicu se skoro duplo preplatili za tu dividendu, mislim da oni trebaju vama zahvalaiti na vrijednosti fonda.
Zanimljivo kako drugima zahvaljujete za svoj novac ? Pa dionicu se skoro duplo preplatili za tu dividendu, mislim da oni trebaju vama zahvalaiti na vrijednosti fonda.
odakle Vi znate kad (po koliko) smo je kupili? i već sam rekao da, po mom mišljenju, se treba malo iskorigirati.. koliko će se iskorigirati, ne ovisi o meni, ovo je dobra dionica i ne vjerujem da će puno!