Slažem se s Vesnom Pusić, o glavu vam je ljudi!

Naslovnica Forum Komentari članaka Slažem se s Vesnom Pusić, o glavu vam je ljudi!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

objektivno novinarstvo urednice glavom i bradom

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ovaj članak je prava sramota… pa zar je i dalje na djelu demonizacija svega što nije ukalupljeno u isprane poltronske mozgove iz kakvog je potekao i ovaj uradak. ni jednom riječju se gospođa nije uhvatila nekog argumenta, već kaže ne vidim alternativu. pa zar smo svi koji razmišljaju na drugi način apsolutno u krivu? i da, meni nije jasan benefit ulaska u eu – nitko mi ga nikad nije uspio objasniti. ali bar će potpisnica moći večeras navečer naručiti jedan kozmoplitan pa s curkama (a svaka igra jednu ulogu iz sexa i grada) baljezgat o tim “nazadnim hrvatima radi koji će ona kad ide u schladming morati čekati u redu s hrvatskom putovnicom”. a koja riječ o tome da članstvo košta 550 M € godišnje (4 mlrd kn) u trenucima kada moramo rezati 9 mlrd kn iz proračuna. da članarina raste s prolaskom vremena. da se standard srozava. ništa, samo, ja bi u tu europu a nazadnjaci mi ne daju. nakon ove eskapade urednice, sloboda medija u hr nije upitna već ne postoji. pozdrav iz hrvatske

najte tak haligali, kaj je ne vidite kak pametno stoji prekriženih ruku na slici? po starosti i po stilu pisanja izgleda da baš i jest generacija Vesna Pusić i ista škola. mislim gdje su se izučavali novinarski kadrovi u ta mračna vremena? i ta sloboda medija, kaj ne vidite da su slobodni da pišu štogod hoće?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ne bi ni Sjeverna Koreja bolju kampanju napravila.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

To je demokracija plaćena izvana, HNS godina blati vlastitu državu, naivci nasjedaju na to jer je HNS stranka za koju glasaju "intelektualci".
Plaćaju je isti oni koji su godinama od hrvatske tražili isprike, blokirali je kroz sve moguće financijske institucije krajem devedesetih a sad po novom traže i povrat imovine.
Za dokumente u haagu mesića su nagradili mjestom u jednoj firmici.


To je demokracija plaćena izvana, HNS godina blati vlastitu državu, naivci nasjedaju na to jer je HNS stranka za koju glasaju "intelektualci".

Intelektualci? Jesu to oni koji su se školovali u SSSR-u ili Kumrovcu?

I ja se slažem s Vesnom Pusić , konačno je jasno rekla .

Ako ne glasamo dobro neće penzići dobiti penzije :

.

puno stvari treba objavit kao i ovo…..

Ministar Carlo Giovanardi: Izvršit ćemo invaziju i obnoviti talijanstvo Dalmacije!

Talijanski ministar za odnose s parlamentom Carlo Giovanardi izjavio je na 52. nacionalnom skupu Dalmatinaca Slobodne općine Zadar u egzilu da će Italija izvršiti kulturnu, gospodarsku i turističku invaziju kako bi obnovila talijanstvo Dalmacije.

Kako javlja Nacional, za okruglim stolom na kojem su sudjelovali iredentisti i neofašisti raspravljalo se o temi "Italija i Dalmacija danas i sutra", a sudjelovao je i saborski zastupnik Furio Radin. Objasnio je kako su na skupu bili demokršćani, socijaldemokrati i predstavnici drugih političkih stranaka iz Italije te da se stoga i on odazvao pozivu.

On je za list La voce del popolo izjavio kako se Talijanima koji su ostali u Istri i Dalmaciji često spočitava nedostatak hrabrosti, na što on uzvraća da su oni koji su izbjegli zapravo nisu imali dovoljno hrabrosti za ostanak.

Zastupnik Nacionalne alijanse u talijankskom parlamentu Roberto Menia, koji je također sudjelovao na skupu, ove je godine izjavio kako je Dalmacija ukradena Italiji i kako će Italija vratititi Istru, Italiju i Dalmaciju nakon što Hrvatska uđe u Europsku uniju, piše Nacional.

P R O T I V E U

.

Vesna Pusić se poigrala ekonomista, a ekonomist ona nije. Ustvrdila je da će nam odmah pasti kreditni rejting ako glasamo ne na referendumu (što ne znači krajnje i totalno ne jer se referendum uvijek može ponoviti dogodine). Dakle ona tvrdi da će pasti kreditni rejting, te da će kamatne stope na naše državne obveznice automatski toliko porasti da će vrijednost u MFovima pasti, da će država biti u nemogućnosti se financirati itd.. Koliko je meni poznato, kreditni rejting se određuje prema parametrima : javni dug kao postotak BDPa, brzina rasta javnog duga, razina deviznih rezervi, brzina rasta ili pada bdpa itd itd… a to je već sve uračunato u trenutnih 7% na 10godišnju obveznicu. Dakle radi se o čiSTOJ propagandi i obmani i prijetnjama. …. a usput da kažem da je nekim državam usporen gospodarski rast od kad su u eu – recimo sloveniji… općenito ne postoji nikakva korelacija između ubrzanog ekonomskog razvoja i pristupanja eu,…. tako da Vesna Pusić je zrela za jednu kaznenu prijavu.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

New Report

Close