Ma dajte molim vas. Moja preporuka pored povecanja PDV-a je i zaposljavanje inspektora za svaki ugostiteljski objekt u kojem ce kontrolirati kasu kontroliranog subjekta. Garantirano ce se povecati priljev poreza i PDV-a u proracun za 80% od tih istih ugrozenih ugostitelja.
Neka ministar usporedi koliko mi iz Realnog sektora koji stvaramo nove vrijednosti i izvozimo plaćamo ukupno poreza a koliko plaća turistički sektor prodavajući uvoznu hranu i piće?
I prestanite stalno mješati Žabe i Babe i prikazivati uvijek promet , počmite brojati Dobit , Zaradu , Profit….. ?
Ma dajte molim vas. Moja preporuka pored povecanja PDV-a je i zaposljavanje inspektora za svaki ugostiteljski objekt u kojem ce kontrolirati kasu kontroliranog subjekta. Garantirano ce se povecati priljev poreza i PDV-a u proracun za 80% od tih istih ugrozenih ugostitelja.
imali bi računa zaposliti po jednog inspektora u svaki ugostiteljski objekt i tako povečati broj zaposlenih
Ovo je jedan od najboljih poteza Vlade….. nek hotelijeri i ostali..ne glume više ništa !
Tu će se napuniti PRORAČUN. Pojačati im kontrole u turizmu .
p.s. naviknut će se na novi PDV. ..ko i svi drugi.