Sindikat: Hrvatski turizam je tvornica invalida rada

Naslovnica Forum Komentari članaka Sindikat: Hrvatski turizam je tvornica invalida rada

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Također je optužila strane turističke lance za isisavanje dobiti od hrvatskog turizma. “Strani lanci kod nas imaju registrirane kompanije, a svu dobit izvlače kroz dividende ili na neki drugi način, tako da gotovo ništa ne ostaje u Hrvatskoj”, rekla je Cvitić.”

Sram ih bilo, dolaze kod nas investirati i onda se usude i zaraditi. Pod hitno sve nacionalizirati i dati nasim vrlim politicarima na upravljanje.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Rješenje je da im još drastičnije povećate porez pa tako neće imati dobiti te neće imati što “iznositi” iz Hrvatske. Kako se niste već toga dosjetili?
A na onu dobit što su već “iznijeli” opalite im retroaktivo,
Oni će i dalje poslovati u HR bez obzira na to jer žele pomoći uhljebima da i dalje ostanu na svojim pozicijama.

pa u zemlji invalida nerada nemali je uspjeh biti invalid rada.

Mislim da su u razvijenim zemljama place u turizmu jos i puno vise ispod prosjeka. To su vecinom poslovi koji ne zahtijevaju nikakvo ili vrlo malo obrazovanja.

Ne bi ni bilo normalno da sobarice, cistacice i konobari imaju prosjecnu placu.

Naravno sindikat ne uzima u obzir da veliki broj turistickih radnika pored place dobiva i tips koji se ne prikazuje u prihodima, dok ostali radnici dobivaju iskljucivo placu.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close