Seljaci poslali otvoreno pismo mađarskom premijeru

Naslovnica Forum Komentari članaka Seljaci poslali otvoreno pismo mađarskom premijeru

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Ponovo Vas ponizno molimo” ??..koje ste vi budale seljaci moji…a kome se vi i zašto molite??? Pa stvarno niste za drugo nego da vas se j…u mozak. To se radi na način da se postavi ultimatum i gotovo…baš ste sluganjska stoka. Ponižavate sebe i hrvatski narod!

Hehe, više se ne pita Beograd za odluke, već Bruxeless i Budimpeštu.

I POŠTENOG čovjeka možete potkupiti, samo morate POŠTENO i platiti...

@FreeEnergy, ništa nisi shvatio. Seljaci pišu mađarskoj vladi, kužiš?
“ponovo Vas ponizno molimo” je vrhunski sarkazam. Za shvatit cinizam i sarkazam treba imati žicu., koju ti očito nemaš. Gospon Mlinarić, svaka čast!!!

@medvjedić, nisi ti ništa shvatio, takav vrhunski sarkazam mi govori o pičkastom pristupu problemu kakav mi hrvati inaće imamo a pokazalo se kud nas to vodi (popušili smo gospodarski pojas, strane firme rade što god hoće kod nas bez ikakovih posljedica, mafija nam je uništila 80% gospodarstva, onih 20% je u stranim rukama, itd.,itd.). cinizam i sarkazam govori samo o krakteru tko ga izgovara (Mlinarić i Ti) umjesto da se poduzmu konkretne akcije (kakve radi ostatak svijeta koji ima uređene države i osjećaj za nacionalno biće).Ako se ti slažeš sa takvim pristupom ti stvarno živiš pod staklenim zvonom bez osječaja za naše konstantno potezanje krivih poteza i konstantnog propadanja u sve dublju rupu financijsku, gospodarsku, moralnu – to ja zovem “politika bez muda”. I do sad smo bili sarkastični pa kud nas je to dovelo? Po tebi je bolje biti sarkastičan i popušit sva prava kao građanin ili država nego uć u fajt. ***

New Report

Close