Kao da se cijeli svijet otima za nsaim preskupim i nekvalitetnim proizvodima, hahahahahahaaha…
naši proizvodi su izuzetno kvalitetni jer nisu GMO i nisu zagađeni pesticidima kao savršeno oblikovano voće i povrće koje uvozimo!
domaći pomidori svi su različiti i savršeno mirišu, za razliku od uvoznih koji su skoro bez mirisa, a svi su istog oblika i veličine…ja ću svojoj djeci uvijek dati domaće pomidore, a ti u svojoj mržnji prema svemu hrvatskome svojoj djeci kupuj kemijski tretirane uvozne!
naši proizvodi su izuzetno kvalitetni jer nisu GMO i nisu zagađeni pesticidima kao savršeno oblikovano voće i povrće koje uvozimo!
domaći pomidori svi su različiti i savršeno mirišu, za razliku od uvoznih koji su skoro bez mirisa, a svi su istog oblika i veličine…ja ću svojoj djeci uvijek dati domaće pomidore, a ti u svojoj mržnji prema svemu hrvatskome svojoj djeci kupuj kemijski tretirane uvozne!
Da su kvalitetniji od drugih imali bi visu cijenu.
Da su kvalitetniji od drugih imali bi visu cijenu.
imali bi da ih znamo marketinški plasirati…EU poljopr.industrija forsira svoje proizvode i odašilje slike savršenih rajčica, krastaca, lubenica, jabuka itd. preko svih medija potrošačima i kad oni vide naš prirodni proizvod koji nije ničim tretiran, onda on njihovim potrošačima izgleda bolestan i nezdrav. interesitaj se malo zašto su danas svi pomidori koji dolaze k nama iz EU istog oblika, savršeno okrugli, bez mrljica i gotovo bez mirisa…isto vrijedi za ostalo voće i povrće
Imam i jednu anegdotu o nasoj superiornosti i pameti. Nakon 2. svjetskog rata, UN je beplsatno dijelio nasim seljacima umjetno gnojivo a oni su ga bacali po odvodnim kanalima jerbo “sve sto je strano, mora biti smece” i jerbo su njihovi ocevi, djedovi, pradjedovi i tako do vremena nakon odlaska turaka, ili cak do stoljeca 7., radili kako mi radimo danas i nase je sigurno bolje i kvalitetnije od stranog smeca. Naravno, bilo je i pametnih ljudi koji su to odbaceno gnojivo kupili po kanalima, iskoristili ga na svojim poljima i tako povecali svoje urode. Ne znam da li su ih i tada proglasavani pljackasima drzave, tajkunima, komunistima, neoliberalima, poklonicima krupnog kapitala, tko zna kojim sve etiketama kojima se ljudi sluze kako bi sami sebi opravdali vlastitu glupost i neznanje…