I jos pride su potjerali potencijalne strateske ulagace.
Linic je dobro rekao da ga Sudac optuzuje da se bavi kriminalom.
Doduse sudac to nije rekao, ali Linica negdje svrbi pa se sam cese. Cese se toliko da je otvorio krvavu ranu.
Idemo dalje, gdje(u propast I assume)? Po cemu ste vi to tako konkurentni i sposobni posao napraviti bolje od drugih? Da je to tako, vec bi dugo vani imali poslova koliko hoces, i ne bi bili u ovom stanju.
ti si potonuo u totalni defetizam. A kak znaš da nisu, uostalom i rade na inozemnim tržištima već godinama.
[/quote]
Andy ti je gore jako dobro naveo dio razloga. Ogromna obecanja od tvrtke koja ima tolike probleme, razmisli malo, cisto na osnovu toga, to je jako sumnjivo.
Čeka ih 200 milja eur posla, a rihtaju bandi da preuzme firmu za 20 milja što im je mjesečni promet…
tako se to radi..poslovanje u kapitalizmu cesto sluzi samo za izvlacenje novca dok je dobro..i tako sve dok ne propadne a onda ponovo se jeftino kupuje itd..
a to sto o tome ovise radnici sluzi za prodavanje pricica…linic bi se trebao naci s tim sucem i popricati..trebao bi biti ponosan na njega sto JEDINI ima petlju..(i savjest)
“tako se to radi..poslovanje u kapitalizmu cesto sluzi samo za izvlacenje novca dok je dobro..i tako sve dok ne propadne a onda ponovo se jeftino kupuje itd..
a to sto o tome ovise radnici sluzi za prodavanje pricica…linic bi se trebao naci s tim sucem i popricati..trebao bi biti ponosan na njega sto JEDINI ima petlju..(i savjest)”
Je elijah, tako je, ali kad nekome gurneš ruku u džep moraš biti svjestan da si se izložio riziku da ti stisne šljagu…i nema puno gunđanja ako ti se vidi šljiva…
Kod takvog poslovanja to je rizik posla… 🙂
Ajmo biti iskreni i priznati dobro stare Uprave Dalekovoda, a to je da su na vrijeme izisli na strano trziste. Da nema tih ugovorenih poslova stare Uprave, Dalekovod bi davno bio mrtav. Nema te Predstecajne koja bi ga spasila da je ovisio samo o domacem trzistu.
Nova Uprava, sto iz objektivnih (predstecaj) sto iz subjektivnih razloga (nesnalazenje u ovako velikoj tvrtki) nije ugovorila u godini dana niti jedan novi veci posao.
Ali to dobro stare Uprave ne opravdava muljaze u namjeri preuzimanja tvrtke bez ulozenone ijedne svoje kune nego manipulacijama radnickim dionicama i isisavanjem novaca iz tvrtke.
Zalosno je da to nije smetalo Nadzorni Odbor, a ne smeta ni Linica.
Kada jedan ministar koji je po prirodi stvari dobro upucen u stvarno stanje kriminalnih radnji koji su se dogadjale i dogadjaju oko Dalekovoda to odobrava, onda nije ni cudna njegova konstatacija da sudac misli da se on bavi kriminalnim radnjama (sudac to nije rekao, nego Linic), jer eto Linic zna sta cak sudac i misli.
To me podsjeca na doba jugokomunisticke diktature kad su politicki montiranim procesima bez dokaza ali na osnovu slobodnih sudackih uvjerenja oni znali sta tko misli i koje su mu namjere, slali ljude u zatvor.
Linic je covjek opasnih namjera i rusitelj ove krhke hrvatske demokracije.
OTVORENO PITANJE gospodinu DUVNJAKU. Upoznao sam VAS neki dan na skupštini dioničara Dalekovoda. Vi svaki dan pišete o MULJATORIMA iz Uprave Dalekovoda. Znadete i sve pljačke u Dalekovodu. Dioničar ste Dalekovoda. Zašto ne napišete pismo USKOKU i NAVEDETE te kriminalne radnje za koje vi znadete. USKOK će pokrenuti sudski postupak i pozvati VAS za svjedoka. Vi imate solidan broj dionica Dalekovoda i biti će vam ćast da svjedočite na sudu.
gospodine Hus,
Ja mislim da bi takvu prijavu trebali podnijeti upravo Vi glavom i bradom kao sindikalni vodja u Dalekovodu. To bi Vam diglo kredibilitet kako na ovom forumu tako i medju radnicima koje “zastupate”,a nama pomoglo shvatiti ciji interes Vi u biti stitite.
@dhus03
Gospodine Hus,
Ja sam javno napisao na forumu Dalekovoda da sam napravio prijavu i policiji, i Dorhu, i Uskoku, pod punim imenom i prezimenom.
Ali Ekipa ne reagira. Kad njima nesto prijavite, oni Vam ne odgovaraju i Vi ne znate jeli rade, nerade, u kojo su fazi, itd.
Molim boga da me pozovu, da ne mislim ozbiljno ne bih im prijave slao pod imenom i prezimenom nego anonimno.
Iako ne vjerujem Bajicu, jer mislim da radi selektivno, nesto slicno kao i Linic u svojim eskapadama, ipak sam to ucinio prvenstveno kao gradjansku duznost, a i kao dionicar Dalekovoda.
Prijava je isla i Hanfi vezano za trgovanje na burzi kad je Uprava i NO tajili informaciju o Predstecaju 20-ak dana od javnosti.
Odgovor od Hanfe nebi pas sa maslom pojeo.
Koliko znam nesluzbeno zadovoljili su se odgovorom Dlkv-a o nekakvoj prici zastite blokade racuna.
Od Hanfe me nista ne cudi,jer tamo Mali od kuzine radi sta mu Linic naredi. A Linic je sklon silovanju zakona i propisa RH.
Evo gospon Hus, na javno upuceno pitanje javno upucen odgovor.
Inace to ne cinim,ali je moja procjena da ste iskren i posten covjek i da u vama nema zla.