Securitas postao najveći integrator sigurnosnih rješenja

Naslovnica Forum Komentari članaka Securitas postao najveći integrator sigurnosnih rješenja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ma daj bježite od te firme ko od vraga. Ja sam radio u Securitasu u Zagrebu i okolici Zagreba. Tamo ćete biti robovi – često i u katastrofalnim uvjetima rada. Ja sam tamo radio i isto sam sanjario kad dođu Šveđani da sam uhvatio boga za bradu,. Šveđani nisu doveli svoje menađere i svoje ljude, nego koriste istu bivšu ekipu iz Zvonimira, 100% ista ekipa je ostala na vlasti koja žari i pali i isto tako se ljude izrabljuje za minimalac. Ako hoćeš da ti plaća nešto naraste na nekih 3200 kuna netto (putni unutra uračunati) radit ćeš preko 210 sati u prosjeku, naravno ovisi i o objektu.

Najviše sam se šokirao da ta firma uzima dosta loše objekte, što od tih Šveđana nisam očekivao. Npr razna gradilišta, skladišta, dućane di ćete čuvat garderobu itd.

Generalno loše – ljudski odnosi nula bodova, ali probajte pa se javite ovdje i uvjerite se sami, nadam se da ćete imati bolja iskustva.

Plaća mi je standardno bila 2900-3000 netto za 200+ sati mjesečno po raznim objektima (često puta stojite i po 12 sati dnevno)

Za pratnju ne znam kako je, ali nećete tamo ni tek tako upast bez neke dobre veze. Mada i ti dečki rade ko isusi pun k sati i nisu adekvatno plaćeni kako bi trebali biti, a hebu vas svi živi.

Putne vam plaćaju 50% – dakle standardna Hrvatska priča.

Securitas vam je u većini slučajeva samo mrtvo slovo na papiru, od diva i uređene firme što su svi očekivali, dogodilo se upravo ono suprotno i gore. Oni su najviše zaebali što svoje ljude nisu doveli u Hrvatsku da ovdje sve vode. Oni su ovdje očito došli samo da “pokupe” pare na “besplatnoj” radnoj snazi i ljudima voljnim raditi za minimalac i to je to, hebe im se ko vodi firmu dok god pare na kičmi radnika kaplju u kasu.

Uglavnom, pretpostavljam da je trenutno jedino nešto bolje onim ljudima koji rade na aerodromu zbog veće satnice i plaće – mada, ako ćemo iskreno, i to je buđav lebac. Jer je policajac radio za minimum 1000-1500 kuna veću plaću nego što sad rade zaštitari, a da je pravde zaštitar bi trebali imati u krajnju ruku istu plaću kao i aerodromski policajac, jer zašto bi policajac bio vrijedniji od zaštitara ?

New Report

Close