Hokey pokey je išao za 1,6 redovi ogromni.. najsladoled na svijetu .
Dok nisam završio u nekom selu francuskom od 300 ljudi i dobio sladoled/ sorbet ( nije baš bio čisti sorbet) od maline sa listićima metvice po 2 eura.. s malo čokolade sa strane
U drugom fr. Selu (700 ljudi) menu 15 eura.. kava je doduše 5.. navodno u Parizu ima menija po 22-25 eura u nekim vrlo finim mjestima.. bar je bilo do pred koju godinu
Gugelhof ( tam je bio Clinton) je bil jeftiniji od pol zagrebačkih restaća danas.. pogotovo u usporedbi s plaćom . Dakle plata 1300-1400, stan 8-10 eura po kvadratu s režijama, recimo 300 eura.. kebab 3 eura.. sad je valjda 4-5.
Na Jadranu je usporedivo 3 mjesta gdje sam bio
Mali lošinj restać na obali u sklopu Jadranke s debelim kuharom.
Pizzeria u Krku .
Lonely planet u Crikvenici s burgerima..
Ligu ispod ide batak Grill, osim paštete koja je vrh .
Jedini restoran u ZG je kapuciner što se mene tiče.. i batak Grill je dobar..
Za green gold sam čuo ali gdje je to uopće?