Savjetnik za maloprodaju dao ostavku, hoće li biti jedini?

Naslovnica Forum Komentari članaka Savjetnik za maloprodaju dao ostavku, hoće li biti jedini?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

POŠTOVANI – potpuno me iritira činjenica da su u nagobi i pregovorima zanemareni udjeli u vlasništvu pojedinih dijelova koncerna , stoga se postavlja pitanje zakonitosti postupanja UPRAVITELJA – TZV. IZVANREDNOG POVJERENIKA , i to u načinu davanja jamstava stranim kreditorima , jer npr. LEDO d.o.o. nije u Večinskom vlasništvu Agrokora !!!!!!!
DAKLE – NA DAN STUPANJA NA SNAGU tzv . LEX AGROKORA , većinski udio u LEDO d.o.o. imaju mali dioničari sa udjelom većim od 51% , dok Agrokor posjeduje 48% dionica , iz postoječih podataka proizlazi da je putem LEXa napravljeno nezakonito izvlaštenje fizičkih i pravnih osoba , a bez ovlasti u skladu sa postoječim zakonskim propisima i Ustavom RH ….stoga gore navedeni podaci postaju osnova za TUŽBE i pregovore u nagodbi , jer je barem što se LEDA tiče napravljena OTIMAČINA poput one iz 1945 god , kako je RH članica EU TAKOVO postupanje nije u skladu sa EU ZAKONIMA I država članica bit će prisiljena nadoknaditi štetu iz proračuna , asve zbog LEXa !!

Ovakva nagodba ne može proć. Samo se gleda jedna strana tj vjerovnici, a male dioničare suvlasnike nitko ne pita ništa. Sve se temelji ma nezakonitim i osporenim jamstvima. A i ne pita se ništa ni sud. Kao da je sud javni bilježnik koji ovjerava potpis na nagodbi. To vam neće proć!

Poštovani, dokad ćete citirati uvaženog g. Fizulica koji bi u svakoj normalnoj državi već odavno bio u osobnom bankrotu te bi morao nadoknaditi svojom imovinom sve što je upropastio malim dioničarima Magme a sigurno bi sudski odgovarao…

Ovo je pljačka i ukoliko se provede tužbe idu na sva odgovorne osobe pa tako i PU solventnih društava:
1.potpisivanje jamstva bez protučinidbe
2.potpisivanje jamstava za korist samo jednog dioničara
3. potpisivanje roll upa od kojeg kompanija nema koristi
4. uvrštavanje jamstava u bilancu i time guranje kompanije u insolventnost
5.otpisivanje dugova prema Konzumu i Agrokoru(kompanije nisu vjerovnici)
6. lažni izvještaji

Mislim da su investitori ukoliko se ovo provede toliko izgubili da su odvjetnički troškovi kap u moru pa da mi je vidjeti toga tko to potpisuje….,neće ni Plenki dovjeka biti na vlasti.

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

New Report

Close