Evo ako nemate pojma u što uložiti – NIJE BED, ni drugi ne znaju puno više od vas.
evo malo od mene… kupiti: TNSA, nemam ju vise, ali svakako savjet za kupnju ADPL, sve sto se nudi do 260,00kn cini mi se kao poklon ELKA, mozda jos bude po 150,00kn ali ne dugo [smiley1] pratiti: KOEI DLKV IGH
onda… jel pratite DLKV i KOEI ?
SLK:
”
OT: Europa na otvaranju zelena ko špinat [smiley11]
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
”
A mi ovdje presli u SDP….. [smiley13][smiley13][smiley13]
Da, vrti se oko nule. Otvaranje je bilo lijepo, ali je očito da su ljudi oprezni.
[smiley10]
Arap: ” evo malo od mene… kupiti: TNSA, nemam ju vise, ali svakako savjet za kupnju ADPL, sve sto se nudi do 260,00kn cini mi se kao poklon ELKA, mozda jos bude po 150,00kn ali ne dugo [smiley1] pratiti: KOEI DLKV IGH ” onda… jel pratite DLKV i KOEI ?
Da, pratim ,zadovoljan sam.[smiley2]
Da, vrti se oko nule. Otvaranje je bilo lijepo, ali je očito da su ljudi oprezni.
[smiley10]
Mislim, nije da se zalim. Tako me lijepo poklopilo na IGH i JNAF da nije moglo bolje!! [smiley1][smiley1] Samo neka jos pada! [smiley1][smiley1][smiley1]
SLK:
”
[smiley10]
”
Mislim, nije da se zalim. Tako me lijepo poklopilo na IGH i JNAF da nije moglo bolje!! [smiley1][smiley1] Samo neka jos pada! [smiley1][smiley1][smiley1]
Heh, a simbolično je da sve ovo naše piskaranje ne vršimo na temi “Korekcija”. Valjda da ne ureknemo.
[smiley2]
Heh, a simbolično je da sve ovo naše piskaranje ne vršimo na temi “Korekcija”. Valjda da ne ureknemo.
[smiley2]
Imas pravo. Malo smo OT. Ali ovo po meni JE korekcija. Samo je pitanje do kada ce trajati. Pa da se vratimo na topic. Mislim da se otvara solidna prilika na dobrom broju dionica za dokup. Sada polako treba uzimati pozicije za polugodisnja izvjesca. Netko je rekao: budi hrabar kada su svi kukavice i obratno. Evo, ja se ohrabrio.
[smiley1]