Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da ne. Pisao sam ovih dana na Korekciji. Malo su ohladili brigu još u petak, tako da je iz tog razloga oko polovice petka DOW krenuo relativo brzo nazad.

Nemam nista protiv da bude kako kazes. Ja se ne usudjujem nista prognozirati ali upravo zato zadrzavam dozu skepse. Gledamo ovaj tjedan. [smiley6]

skype - ivek1234

SLK:

Mislim da ne. Pisao sam ovih dana na Korekciji. Malo su ohladili brigu još u petak, tako da je iz tog razloga oko polovice petka DOW krenuo relativo brzo nazad.

Nemam nista protiv da bude kako kazes. Ja se ne usudjujem nista prognozirati ali upravo zato zadrzavam dozu skepse. Gledamo ovaj tjedan. [smiley6]

Oh, kolega skeptik sam i ja. Zato me i brine Azija. Ali mislim da bi se i oni mogli krenut oporavljat, nakon zelene Amerike.
Anyway, sreća je što će oni biti pred zatvaranjem na našem otvaranju, tako da će nam ujutro uvelike pomoći.

Ako budu pozitivni, ja bih bio optimističan, ali oprezan.
Ako budu i dalje vrlo crveni, preko 1%, onda sam i dalje vrlo oprezan.

Kakogod, po meni je sutra Dan D za daljni trend. Ako bude minus, onda imamo dosta velikih problema. onda će trend potrajati, jer će živce počet gubit i oni nešto čvršći.

No respect

Anyway, sreća je što će oni biti pred zatvaranjem na našem otvaranju, tako da će nam uvelike pomoći.

A i EU otvara nesto prije nas… Nista – bumo videli sutra. [smiley8]

skype - ivek1234

A i EU otvara nesto prije nas…

Eh, 90% Europe je već u petak bilo bolje od nas. Neki čak i u plusu.

Istina, i naš minus je u petak, uz napomenu da je bio polu-vikend dan, bio “samo” 0.57%.

No respect

Istina, i naš minus je u petak, uz napomenu da je bio polu-vikend dan, bio “samo” 0.57%.

Ja ti podvucem crtu u petak i gledam tjedan po tjedan. Bojim se samo Bull Trap pozicije! [smiley5]

skype - ivek1234

SLK:

Ja ti podvucem crtu u petak i gledam tjedan po tjedan. Bojim se samo Bull Trap pozicije! [smiley5]

Dobro, u ovakvim stvarima zna i dan biti prekretnica. Zna biti sat, nakon neke vijesti, loše ili dobre.

Eto, po meni je početak idućeg tjedna promjena trenda, recimo 70% šanse.

No respect

Eto, po meni je početak idućeg tjedna promjena trenda, recimo 70% šanse.

Ja sam na 50:50

skype - ivek1234

Azija uglavnom zelena (Nikkei, Shangai…) [smiley11]

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia

No respect

evo malo od mene…

kupiti:
TNSA, nemam ju vise, ali svakako savjet za kupnju
ADPL, sve sto se nudi do 260,00kn cini mi se kao poklon
ELKA, mozda jos bude po 150,00kn ali ne dugo [smiley1]

pratiti:
KOEI
DLKV
IGH

“Please, God, Just One More Bubble.”

evo malo i od mene ali čisto da se javim nakon Arapa – nije me bilo ovih dana [smiley2]

kuptiti:
TNSA – imam je pun kufer i još ću je uzeti
ADPL – sve do 260 nije poklon ali ispod će ići teško i ono što bude eventualno ne u velikim količinama
ELKA – pojavili se neki novi igrači (2) koja uz već istrošenog PBZ skrbničkog dadnu malo force uskoro

pratiti:
KOEI
DLKV
IGH

nema mi druge nego se zae..ti

Evo malo i mene:
pratiti građevinare i dalje, neće to lako dolje, dakle HDEL, IGH, LVCV, THNK, INGR, VDKT, DLKV, MMTZ, PZC. Ostalih 200 dionica pratite ( za svaki slučaj )

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

OT: Europa na otvaranju zelena ko špinat [smiley11]

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

No respect

New Report

Close