Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LKPC pokupite do 2.700

ULPL do 3.000 za 10% u idućih 10 dana.

No respect

LVCV pogotovo nakon što je skočio 100% na 5000 kuna prometa.

Ujutro derite po MLDN a za popodne možete po Belju. Svejedno da li po bidu ili asku.[smiley1]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

http://money.cnn.com/2007/06/08/markets/sun_lookahead/index.htm?postversion=2007060911

http://www.cnbc.com/id/19052017

skype - ivek1234

Došao majčin sin, teške su to frustracije, toliko godina s majkom.

ELKA, TNSA, JDOS, SLDM.

Ignore: KressoM, delux

LVCV pogotovo nakon što je skočio 100% na 5000 kuna prometa.

znaš mene, B/V majka
očemo se čuti po ovom pitanju u petak … LVCV vs. IPKK … tko izgubi -> cuga!

I love the Smell of Profits in the Morning

znaš mene, B/V majka
očemo se čuti po ovom pitanju u petak … LVCV vs. IPKK … tko izgubi -> cuga!

Sorry ja ti pijem samo mlijeko, a to nikome nije interesantno.

Amerika završila sva u zelenom prekjučer:

Vaš link

Vaš link

Bounce? Bull trap?

skype - ivek1234

Vaš link

Da to smo riješili još u petak. I Europa se smirila, nekoliko pluseva i minusi do 0.5%. Najviše me brine Azija, a to ćemo već znati ujutro prije otvaranja.

No respect

mauricije:

Vaš link

Bounce? Bull trap?

Mislim da ne. Pisao sam ovih dana na Korekciji. Malo su ohladili brigu još u petak, tako da je iz tog razloga oko polovice petka DOW krenuo relativo brzo nazad.

No respect

New Report

Close