Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
što kupit sutra? imam nesto gotovine….kupit u potpunosti ddjh, ili malo koei i nesto ddjh? ili dlkv u potpunosti? zbunjen ja…sta biste vi napravili?
DOKUP!
da to nisu DKVS i ZVCV ? [smiley2]
moji favoriti …
To su maratonci. Lagano i sigurno prema naprijed.
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
Tisak nitko ne spominje, kak to?
Otisao u blokadu danas, opet nitko nis ne komentira…
https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8
Gledam kako je ova tema zapuštena, nalazi se na 8 stranici. Evo red je da ispravimo tu nepravdu, da čujemo što kupiti idući tjedan. Moj prijedlog je Janaf. Da čujem vaše?[smiley2]
Ali ne više od jednog prijedloga ( da mi ne bi sad ovdje recitirali sastav portfelja)
Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili."
MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."
Gledam kako je ova tema zapuštena, nalazi se na 8 stranici. Evo red je da ispravimo tu nepravdu, da čujemo što kupiti idući tjedan. Moj prijedlog je Janaf. Da čujem vaše?[smiley2]
Ali ne više od jednog prijedloga ( da mi ne bi sad ovdje recitirali sastav portfelja)
LVCV i KOEI [smiley2]
Imam jih još, al pošto sam limitiran na jednog, i to je previše…[smiley2]
MLDN
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."