Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja još jednom predviđam do kraja slijedećeg tjedna porast IPKK od 10%, naspram zaključne cijene u petak. Da se razmemo, nisam unutra (nažalost), a trenutno je sav novac već investiran. [smiley11]

No respect

Preporuke tjedna:

IPKK – pogledajte promete i kako se lupalo na 1,300 u petaj. 70ak milijuna kuna je prošlo sa prosjekom od 1,310 u zadnja 2 mjeseca. Fundamentalno jako zanimljivi ako uspiju održat ovakvu profitabilnost

JDOS – dugo se skuplja na razinama malo iznad 10,000, u usporedbi sa CROSom podcijenjen

Još 2 dionice za koje mislim da bi morale potegnut neću spomenut jer se još nisam stigao nakrcat tako da se nadam da će me pričekat bar tamo do četvrtka-petka [smiley2]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Još 2 dionice za koje mislim da bi morale potegnut neću spomenut jer se još nisam stigao nakrcat tako da se nadam da će me pričekat bar tamo do četvrtka-petka [smiley2]

da to nisu DKVS i ZVCV ? [smiley2]
moji favoriti …

Brionka,puljanka to je moje misljenje al ko zna…………..ledo,ledo.ledo

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Kupujte ZVZD. Zasto? Bacite oko na cijene KNZM i JMNC i sve jasno

….apsolutno se slažem, zvzd vrijedi barem ko konzum i jamnica, ako ne i malo više…[smiley1][smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

LVCV i LEDO definitivno.

DDJH i KOEI…mozda ELKA

DOKUP!

Kupujte ZVZD. Zasto? Bacite oko na cijene KNZM i JMNC i sve jasno

….apsolutno se slažem, zvzd vrijedi barem ko konzum i jamnica, ako ne i malo više…[smiley1][smiley2]

Gluposti. Vi uspoređujete cijene bez ijednog drugog pokazatelja. ZVZD je već sad na 2 BV s rastom od 100% u par tjedana. Ali, ovakvo suludo tržište može je dogurati do 40000, ne bi me čudilo. Ukoliko nastavimo ovim tempom, u RH više neće biti ni jedne dionice ispod 5 BV, a toga nema nigdje u svijetu. Ne znam što ćemo kupovati za godinu dana, biti će više od 100 firmi s mcapom od preko 1 milijarde kn

Hell is Empty and all the Devils are Here

Kolega Budd….nemoremo naše tržište uspoređivat sa onim razvijenog svijeta, pa pobogu mi smo još par godina ZEMLJA U RAZVOJU…..[smiley1][smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ja ništa ne preporučujem, ali mi se sviđa ovaj optimizam.
Pozdrav !

Pa zar se nitko ne usudi reći SLDM!?[smiley2][smiley7]

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Pa zar se nitko ne usudi reći SLDM!?[smiley2][smiley7]

A kako ga kupiti kad ovi što kupuju u par minuta počiste sve do blokade i gotova priča [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close