Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Decki, ja kao dobar Katolik spreman sam preuzeti sav “rizik” na sebe samo da vas sacuvam! [smiley1][smiley1]

– je li pretpostavljaš rizik korekcije.
– nisi mi jasan, na više foruma tjedan dana plašiš ljude korekcijom.
Pozdrav !

prodajte IGH, DLKV, KOEI, AGMM, ZVCV, DDJH…. to su sve debelo precjenjene dionice, i ako cete imati problema sa prodajom, ja cu se zrtvovati i kupiti ih od vas [smiley2]

– napokon jedan post i o prodaji, samo kad ne bi bilo i drugog dijela rečenice.
– u dobre savjete ubrajam i savjete za prodaju, samo je ovaj malo čudno napisan.
Pozdrav !

– u dobre savjete ubrajam i savjete za prodaju, samo je ovaj malo čudno napisan. Pozdrav !

ivana7, tebe je tesko savjetovati s obzirom da skoro uvijek kazes da jako puno zaradis, pa je valjda ekipa malo suzdrzana i ocekuje savjet od tebe…. sto se tice prodaje, necu reci da je savjet, nego sto bih ja napravio…. s obzirom da imas puno INE, ako sam dobro pratio, ja bih na tvom mjestu malo skratio INU, a podebljao nesto od navedenog KOEI / DLKV / DDJH…… ali nisam na tvome mjestu, pa je to samo onako malo sto bih ja….. a onda bih naknadno kroz koji mjesec procijenio kad i da li bih opet isao podebljati INU….

“Please, God, Just One More Bubble.”

Ivana,pročitaj koji post unazad pa ćeš vidjeti da si bez razloga oštra sa kolegama.
Ovo je jedan ironični kontekst koji,doduše lijepo otkriva gdje je tko[smiley2]
A o čudnom pisanju…
[smiley16][smiley16][smiley16]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Idealno vrijeme za dokup
MAISTRA , ELKA , TNSA ,KOEI ,ADRIS-P-A

Nemam sve u portfelju …..

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

– u dobre savjete ubrajam i savjete za prodaju, samo je ovaj malo čudno napisan.
Pozdrav !

Postovana Ivancice,

procitajte moje postove jos jednom molim Vas. Nisam nikoga plasio a jos manje poticao na bilo koje radnje. Dostavio sam linkove sa relevantnih sajtova kao CNBC, CNN i sl.

U datom trenutku stvari su mirisale kako su mirisale. Kina se srusila kako su neki nagovjestavali no srecom nije izazvala veci lom. CROBEX se nesto korigirao. Mini korekcija? Mozda. Vrijeme ce pokazati.

Vjerujem da ste svjesni da korekcija moze zapoceti u ponedjeljak ili za 6 mjeseci ili za 2 godine. Nitko to ne moze znati.

Sa stovanjem,

Ivek

skype - ivek1234

Tehnika,Viadukt i IGH su već dosta visoko i ja tu ne vidim barem 50% zaradu do kraja ove godine, pa onda takve dionice niti gledam niti proučavam, ali to ne znači da ne mogu još gore…al’ mogu i dolje

Zato kolege pustitte IGH i navalite na Industrogradnju , prije toga navratite u obližnju apoteku po kakvu
tableticu za smirenje.
-bolje vam je kupiti tvrtku sa 5000 sporova koja ne radi ništa nego drugu koja do kraja 2008. ima
ugovore i porast prihoda i dobiti za 50%.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

zimzelen: ” Tehnika,Viadukt i IGH su već dosta visoko i ja tu ne vidim barem 50% zaradu do kraja ove godine, pa onda takve dionice niti gledam niti proučavam, ali to ne znači da ne mogu još gore…al’ mogu i dolje ” Zato kolege pustitte IGH i navalite na Industrogradnju , prije toga navratite u obližnju apoteku po kakvu tableticu za smirenje. -bolje vam je kupiti tvrtku sa 5000 sporova koja ne radi ništa nego drugu koja do kraja 2008. ima ugovore i porast prihoda i dobiti za 50%.

Komentirao stari post greškom,isprika kolegi
[smiley2]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Lijepi pozdrav svima, za IGH i LEDO vas necu nista pitat, tu tesko mogu fulat kad god se bude prodavalo [smiley2] Ali brinu me podravka i tesla, ocajnicki trebam neki savjet tu jer svakim danom sve vise sumljam u onu “strpljen spasen” [smiley5]

Podravka, nula bodova, pogledaj FI i fundamente, nisu mirovinci ludi.
ERNT, OK, ali nekon dividend daya ocekivano se smirio i pao na zasluzenu razinu; ipak je 18% skocio u jednom danu.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

zimzelen: ” Tehnika,Viadukt i IGH su već dosta visoko i ja tu ne vidim barem 50% zaradu do kraja ove godine, pa onda takve dionice niti gledam niti proučavam, ali to ne znači da ne mogu još gore…al’ mogu i dolje ” Zato kolege pustitte IGH i navalite na Industrogradnju , prije toga navratite u obližnju apoteku po kakvu tableticu za smirenje. -bolje vam je kupiti tvrtku sa 5000 sporova koja ne radi ništa nego drugu koja do kraja 2008. ima ugovore i porast prihoda i dobiti za 50%.

ha haha hahahahahaha

j… te ta industrica?

I love the Smell of Profits in the Morning

SLK: ” Predviđam slijedećeg tjedna rast IPKK za 10%, tj. na cca 1450 kn. Bez objašnjavanja. [smiley11] ” I moja je preporuka da u ponedjeljak ulovite jeftinog IPKK na zadnjoj sezonskoj rasprodaji. Još malo pa nestalo

Slažem se s kolegama za IPKK: Dodao bih ovdje i ELKA jer PBZ ima još oko 10.000 komada ELKA a to je sitniš obzirom je zadnjih mjesec dana trgovano s 200.000 komada ELKA po prosječno 153 kn. U ponedjeljak će vjerojatno i ova priča s rasprodajom biti gotova, a onda je put prema BV-u otvoren. [smiley2]
Nastavak rasta vjerojatno će imati i SLDM, ali ako ovako nastavi teško da će ga netko uspjeti kupiti jer se zadnjih dana sve poskida s prodaje i odmah blokada.

Ignore: KressoM, delux

VIRO……rast u ponedjaljek……čeka se jako dugo ,a poslovi se potpisuju……..[smiley2]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

New Report

Close