Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

takodjer bih zamolio sve da nikako ne kupuju mladinu[smiley2], ako zelite dobrog vinara kupujte bzjk.. trenutno je na diskontu..[smiley2].. a i bolje im je vino

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

A Mladina i tak dela kiselise. Niti jedno njihovo mi ne valja. Je… ti vinara koji od chardonnaya napravi kiselis [smiley2]

Kupujte ZVZD. Zasto? Bacite oko na cijene KNZM i JMNC i sve jasno [smiley2]

To će biti živa opasnost ui ponedjeljak.
Ako se pojavi što na prodaji, naravno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

DLKV[smiley2]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

IPKK…bez razmišljanja[smiley2]

ADPL… s malo razmišljanja.Ovisno da li će nas izvjesni moćnici napokon pustiti gore…[smiley9]

prodajte IGH, DLKV, KOEI, AGMM, ZVCV, DDJH…. to su sve debelo precjenjene dionice, i ako cete imati problema sa prodajom, ja cu se zrtvovati i kupiti ih od vas [smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

prodajte IGH, DLKV, KOEI, AGMM, ZVCV, DDJH…. to su sve debelo precjenjene dionice, i ako cete imati problema sa prodajom, ja cu se zrtvovati i kupiti ih od vas [smiley2]

Da ne snosis taj teski teret sam ja cu ti pomoci oko IGH i DLKV!!!!

skype - ivek1234

Arap: ” prodajte IGH, DLKV, KOEI, AGMM, ZVCV, DDJH…. to su sve debelo precjenjene dionice, i ako cete imati problema sa prodajom, ja cu se zrtvovati i kupiti ih od vas [smiley2] ” Da ne snosis taj teski teret sam ja cu ti pomoci oko IGH i DLKV!!!!

budite fer pa mi pustite još ovo malo ispod 1400 heh[smiley1]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Oko IGH sam vam i ja spreman nesebično pomoći.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Decki, ja kao dobar Katolik spreman sam preuzeti sav “rizik” na sebe samo da vas sacuvam! [smiley1][smiley1]

skype - ivek1234

Lijepi pozdrav svima,

za IGH i LEDO vas necu nista pitat, tu tesko mogu fulat kad god se bude prodavalo [smiley2]
Ali brinu me podravka i tesla, ocajnicki trebam neki savjet tu jer svakim danom sve vise sumljam u onu “strpljen spasen” [smiley5]

[color=blue][i]Edi Longin[/i][/color]

New Report

Close