beholder: ” Moje preporuke od prošli tjedan ostaju nepromijenjene…THNK je već dobrim dijelom odradila svoje, a RIBA I SNHO su bili u dobrom trendu za kupnju…na kraju su ipak informacije pozitivne glede IPO Magme, a i vlada najavljuje vrući lipanj…možda će se ove godine investicijski ciklus produžiti i tjekom srpnja…glavno je da je kriza u regiji zaustavljena (nadam se) što će smanjiti vjerojatnost korekcije…za sada većina makroekonomskih pokazatelja sugerira daljnji rast… [smiley2] ” Ne bih se složio da je Tehnika odradila rast, još nije stiglo financijsko a poslova ima ko pljeve. Osim toga Tehnika je naš najbolji građevinar ( Ingra ionako nije klasični građevinar već financijaski inženjering ) i pisati da je odradila rast može samo neki trader koji je prerano izišao ( nek mu je sa srećom ). Ne bih se složio ni da je kriza u regiji zasutavljena, meni se čini da je požar samo lokaliziran ali nije i ugašen. Koštunica i tadić se mrze iskonski i samo su ih ameri mogli natjerati da sjednu za stol. Pitanje je tjedana kad će to opet pući. A ako bude izvanrednih izbora Čedo Nikolić i njegovi radikali će pobijediti pa da vidiš derneka.
eto ja ne preporućam puno (kao neki kolege izlistaju 20 dionica i to je best buy) nego malo ali kvalitetno…
moj post je 14.05. a odgovor kolege skakaća je totalno fulan…
uglavnom tehnika je do 14.05 definitivno odradila svoj rast…a do 18.05. su se još oni pametni iskrcavali na razinama 11500-12000…
SNHO je također odradio svoj rast…
a ova treća, još nije…ali ta je najslađa…
ivek123: ” super24: ” zasto bi trebala korekcija samo zato jer stari mason tako kaze.. mozda covjek hoce jeftino dokupiti[smiley2] ” He, pitanje je KOLIKO starih masona hoce jeftino/djabe dokupit…. ” cemu briga? kakve veze ima korekcija od 3,4 pa i 10 %, ako imas dionicu koja odradi 100% najmanje u godinu dana.. vi citate strane novine pa mislite da ste pametni.. kao da zob ovih prognoza recimo ericsson nece isplatiti dividendu.. nijedna stavka poslovanja bilo koje hrv. firme se nece promijenti zbog toga sto je ovaj prdonja rekao
Napokon netko pametan.
Sta nije Greenspan dao ostavku kad smo kod toga
Skakac:
”
beholder: ” Moje preporuke od prošli tjedan ostaju nepromijenjene…THNK je već dobrim dijelom odradila svoje, a RIBA I SNHO su bili u dobrom trendu za kupnju…na kraju su ipak informacije pozitivne glede IPO Magme, a i vlada najavljuje vrući lipanj…možda će se ove godine investicijski ciklus produžiti i tjekom srpnja…glavno je da je kriza u regiji zaustavljena (nadam se) što će smanjiti vjerojatnost korekcije…za sada većina makroekonomskih pokazatelja sugerira daljnji rast… [smiley2] ” Ne bih se složio da je Tehnika odradila rast, još nije stiglo financijsko a poslova ima ko pljeve. Osim toga Tehnika je naš najbolji građevinar ( Ingra ionako nije klasični građevinar već financijaski inženjering ) i pisati da je odradila rast može samo neki trader koji je prerano izišao ( nek mu je sa srećom ). Ne bih se složio ni da je kriza u regiji zasutavljena, meni se čini da je požar samo lokaliziran ali nije i ugašen. Koštunica i tadić se mrze iskonski i samo su ih ameri mogli natjerati da sjednu za stol. Pitanje je tjedana kad će to opet pući. A ako bude izvanrednih izbora Čedo Nikolić i njegovi radikali će pobijediti pa da vidiš derneka.
”
eto ja ne preporućam puno (kao neki kolege izlistaju 20 dionica i to je best buy) nego malo ali kvalitetno…
moj post je 14.05. a odgovor kolege skakaća je totalno fulan…
uglavnom tehnika je do 14.05 definitivno odradila svoj rast…a do 18.05. su se još oni pametni iskrcavali na razinama 11500-12000…
SNHO je također odradio svoj rast…
a ova treća, još nije…ali ta je najslađa…
Napiši kolika je bila cijena Tehnike 13.05.2007. pa će svakome biti jasno da se moglo lijepo zaraditi. A to što je Tehnika pala nakon izlaska FI ja nisam kriv. Ja nisam insider da znam unaprijed rezultate poslovanja.
najviša cijena od 12.500 kn postignuta je prije 13.05. nakon toga je u pitanju bio pump&dump model kolega…
Skakac: ” beholder: ” Moje preporuke od prošli tjedan ostaju nepromijenjene…THNK je već dobrim dijelom odradila svoje, a RIBA I SNHO su bili u dobrom trendu za kupnju…na kraju su ipak informacije pozitivne glede IPO Magme, a i vlada najavljuje vrući lipanj…možda će se ove godine investicijski ciklus produžiti i tjekom srpnja…glavno je da je kriza u regiji zaustavljena (nadam se) što će smanjiti vjerojatnost korekcije…za sada većina makroekonomskih pokazatelja sugerira daljnji rast… [smiley2] ” Ne bih se složio da je Tehnika odradila rast, još nije stiglo financijsko a poslova ima ko pljeve. Osim toga Tehnika je naš najbolji građevinar ( Ingra ionako nije klasični građevinar već financijaski inženjering ) i pisati da je odradila rast može samo neki trader koji je prerano izišao ( nek mu je sa srećom ). Ne bih se složio ni da je kriza u regiji zasutavljena, meni se čini da je požar samo lokaliziran ali nije i ugašen. Koštunica i tadić se mrze iskonski i samo su ih ameri mogli natjerati da sjednu za stol. Pitanje je tjedana kad će to opet pući. A ako bude izvanrednih izbora Čedo Nikolić i njegovi radikali će pobijediti pa da vidiš derneka. ” eto ja ne preporućam puno (kao neki kolege izlistaju 20 dionica i to je best buy) nego malo ali kvalitetno… moj post je 14.05. a odgovor kolege skakaća je totalno fulan… uglavnom tehnika je do 14.05 definitivno odradila svoj rast…a do 18.05. su se još oni pametni iskrcavali na razinama 11500-12000… SNHO je također odradio svoj rast… a ova treća, još nije…ali ta je najslađa…
sa današnjim danom, sve tri su ispale vrhunski pogodak :)))
Predviđam slijedećeg tjedna rast IPKK za 10%, tj. na cca 1450 kn.
Bez objašnjavanja. [smiley11]
Ja želim bestijalno i sramno navući sve da kupuju PTKM,DLKV,
ARNT,ULJPL,VPIK itd, ne bi li zaradio dobru lovu,a vi koji uložite kupnjom navedenih,
vi će te sigurno isto dobro zaraditi,i tako…
bakulaz:
”
ULJPL
”
Prvi put čujem za ovo. [smiley1]
Tvoj probljem,traži…[smiley2][smiley2][smiley2]
Predviđam slijedećeg tjedna rast IPKK za 10%, tj. na cca 1450 kn.
Bez objašnjavanja. [smiley11]
I moja je preporuka da u ponedjeljak ulovite jeftinog IPKK na zadnjoj sezonskoj rasprodaji. Još malo pa nestalo
pridruzio bi se koljegi s ljuljom u simpatijama prema ptkm i nadodao ddjh i elka-u