Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Savjeti, mišljenja, očekivanja i preporuke za naredni dan, tjedan, mjesec, godinu

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fortifLy: ”
ŽITNJAK i kod mene drži prvu poziciju na mojoj best of
ljestvici![smiley2]

Može li netko objasniti što je to aktualno i tako zanimljivo na
žitnjaku za sljedeći tjedan. Priznajem, nisam nikada proučavao ovu
firmu, čak neznam ništa o njoj.

Podji na temu ZTNJ pa pogledaj. Ne znam jeli kratkorocno dobra dionica, ali dugorocno je vise nego dobra.
DDJH je isto dobra kupnja, ja cu sigurno dokupiti jos nesto ako padne.
Ne zelim ovdje razglabati zasto i prepisivati postove sa tih tema, ali to je moje misljenje.
Takodjer su brodari Tankerska i Jadroplov dobar buy.
Za gradjevinare nisam vise toliko siguran kad pogledam na koliko se BV-a prodaju. Dosad sam stalno njih potencirao, ali ne moze nista rasto do neba.[smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Buco:

ljestvici![smiley2]

Podji na temu ZTNJ pa pogledaj. Ne znam jeli kratkorocno dobra dionica, ali dugorocno je vise nego dobra.
Ne zelim ovdje razglabati zasto i prepisivati postove sa tih tema, ali to je moje misljenje.
Za gradjevinare nisam vise toliko siguran kad pogledam na koliko se BV-a prodaju. Dosad sam stalno njih potencirao, ali ne moze nista rasto do neba.[smiley9]

Buco:

ljestvici![smiley2]

Buco:

ljestvici![smiley2]

LVCV se trži na 2,13 BV, daleko ispod prosjeka sektora, koji je preko 4BV.IMHO jedna najboljih prilika ovih dana.[smiley2]

LVCV se trži na 2,13 BV, daleko ispod prosjeka sektora, koji je preko 4BV.IMHO jedna najboljih prilika ovih dana.[smiley2]

Pa dobro, valjda ima razloga zašto je neka dionica unutar istoga sektora na 2 BV-a, neka na 4, a neka nije ni na 1 BV? Valjda i veličina firme, rezultati, tržišna pozicija, solventnost, reference, moguća preuzimanja itd itd. imaju nekakvu ulogu u tom vrednovanju? Nije valjda da čim jedna dionica unutar sektora ode na recimo 8 BV-a to postaje nova referenta točka kojoj streme svi ulagači za sve ostale dionice iz tog sektora?

Ignore: KressoM, delux

Pusti ga, vidiš da navlači, a ti smetaš. Nevjerojatan si!

pusti ga, vidiš da smeta navlakačima a ti ga smetaš… nevjerojatan si!

nema mi druge nego se zae..ti

Pa dobro, valjda ima razloga zašto je neka dionica unutar istoga sektora na 2 BV-a, neka na 4, a neka nije ni na 1 BV? Valjda i veličina firme, rezultati, tržišna pozicija, solventnost, reference, moguća preuzimanja itd itd. imaju nekakvu ulogu u tom vrednovanju? Nije valjda da čim jedna dionica unutar sektora ode na recimo 8 BV-a to postaje nova referenta točka kojoj streme svi ulagači za sve ostale dionice iz tog sektora?

Ha čuj u pravu si, ne mora Ingra svima biti uzor ( makar bi mogla – i što se tiče rezultata a i modela pumpanja ), ali isto tako ima neki orijentir u tom sektoru koji može poslužiti kao referentno mjerilo za visinu burzovne cijene. Evo recimo da je to book x 4. I sad se vidi da jedino Lavčević ( od poduzeća koja u tom sektoru rade sa dobiti ) nije na book x 4.
Ja ne vidim neke ozbiljne prepreke ostvarenju tog cilja.
A da ne govorim da su Thnk, Ingr iznad ( što je s obzirom na njihove rezultate dijelom opravdano )

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Ma sve je to istina i u redu, samo… ja sam isto bio za kupovinu Lavcevica prije 3-4 tjedna (ima i u postovima da sad ne ispadam pametan) kad se trzio ispod 700 kuna. Na razinama blizu 900 nakon tako kratkog vremena mi vise bas i nije privlacan.[smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Moj savjet je da zbog oblaka kojih su se nadvili nad naše nejako tržište kapitala, brzo rasprodate svoje portfelje jer lova je lova.
Vrag ti dionice.
Kupujete tamo neke elektronske zapise, a s tim si možete du…pe obrisati ako zagusti. [smiley1]

La vita e bella!

Moj savjet je da zbog oblaka kojih su se nadvili nad naše nejako tržište kapitala, brzo rasprodate svoje portfelje jer lova je lova.
Vrag ti dionice.
Kupujete tamo neke elektronske zapise, a s tim si možete du…pe obrisati ako zagusti. [smiley1]

[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

skype - ivek1234

super24:

zasto bi trebala korekcija samo zato jer stari mason tako kaze.. mozda covjek hoce jeftino dokupiti[smiley2]

He, pitanje je KOLIKO starih masona hoce jeftino/djabe dokupit….

cemu briga? kakve veze ima korekcija od 3,4 pa i 10 %, ako imas dionicu koja odradi 100% najmanje u godinu dana.. vi citate strane novine pa mislite da ste pametni.. kao da zob ovih prognoza recimo ericsson nece isplatiti dividendu.. nijedna stavka poslovanja bilo koje hrv. firme se nece promijenti zbog toga sto je ovaj prdonja rekao

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Moj savjet je da zbog oblaka kojih su se nadvili nad naše nejako tržište kapitala, brzo rasprodate svoje portfelje jer lova je lova. Vrag ti dionice. Kupujete tamo neke elektronske zapise, a s tim si možete du…pe obrisati ako zagusti. [smiley1]

Ja kupujem tvrtke. Ne znam što kupuju ostali
[smiley6]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

avax10:

Ha čuj u pravu si, ne mora Ingra svima biti uzor ( makar bi mogla – i što se tiče rezultata a i modela pumpanja ), ali isto tako ima neki orijentir u tom sektoru koji može poslužiti kao referentno mjerilo za visinu burzovne cijene. Evo recimo da je to book x 4. I sad se vidi da jedino Lavčević ( od poduzeća koja u tom sektoru rade sa dobiti ) nije na book x 4.
Ja ne vidim neke ozbiljne prepreke ostvarenju tog cilja.
A da ne govorim da su Thnk, Ingr iznad ( što je s obzirom na njihove rezultate dijelom opravdano )

Nije mi cilj navlaciti, samo ukazujem na neke cinjenice, kolko sam bio u pravu, vrijeme ce pokazati, u tom trenutku meni je dosta povoljnija kupnja LVCV od nekih drugih građevinara…

New Report

Close