Saudijski princ: Nafta se neće vratiti na 100$

Naslovnica Forum Komentari članaka Saudijski princ: Nafta se neće vratiti na 100$

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ako Grcic predvidi da ce pasti na $20 ona ce za dva mjeseca biti $120. 🙂

Vjerojatno je u pravu. Tahnologija je napredovala i sada je cijena vadjenja barem 30% niza nego prije 3 godine.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ako Grcic predvidi da ce pasti na $20 ona ce za dva mjeseca biti $120. 🙂

Vjerojatno je u pravu. Tahnologija je napredovala i sada je cijena vadjenja barem 30% niza nego prije 3 godine.

Je li to znači da pada i cijena goriva ispod 8 kuna, kao i svih drugih proizvoda kojima je cijena rasla jer su proizvođači bili primorani jer je nafta strašno narasla?

Je li to znači da pada i cijena goriva ispod 8 kuna, kao i svih drugih proizvoda kojima je cijena rasla jer su proizvođači bili primorani jer je nafta strašno narasla?

Ne bih znao. Ovisi kako se racunaju trosarine.

Reci cu ti kako je kod mene. Prije 5 mjeseci sam placao $1.42, danas sam platio $0.92.

Ovdje cijene odredjuje iskljucivo trziste tako da zbog toga vjerojatno brze padaju nego kod vas.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

cijenu nafte nećemo odrediti ni vi nija a bogami ni ovaj princ
cijenu će oderditi ameri
pofuk

to se podrazumijeva, ipak je ovo HR

inače, prije svega par godina su svi “analitičari” i “stručnjaci” tvrdili kako je nafta proizvod koji dolazi u ograničenim količinama, kako smo većinu iscrpili, kako će je biti za još svega xx godina, kako cijena može ići samo gore, gore i gore i slične pizdarije. KAd bi neki seljo u Nigeriji probušio naftovod to je bio povod da cijena ode gore za bar 3-4 dolara i to je vrištalo iz svih medija.

Svakom normalnom je bilo jasno da je to hrpa gluposti, ali teror koji su vršili određeni krugovi preko medija je bio neizdrživ.

A šta je danas – kaže princ ponuda ogromna, cijene neće više preko 100 dolara. U jadnim vremenima živimo, jadnim.

Pa princ se zabrinuo za svoju budućnost.

Alternativna goriva, kao i puno čistiji plin su počeli zamjenjivati derivate nafte u sve većim količinama.

Zbog toga da uništi konkurenciju, jedino što im je preostalo, da snize cijene nafte.

Jer bolje je prodavati naftu po 30 $, nego ne prodavati uopće.

Ipak, ne očekujem da će nafta dugoročno biti tako nisko.

Moj target je 40 $ po barelu, a onda ćemo nakon nekog vremena vidjeti kako će se stvari kretati.

Ovisi naravno i o nekim strateškim stvarima.

Lp

Ajde da se princ usudio reči istinu.
Samo ja se sada bojim za njegovu sigurnost.

Kao što sam napisao na forumu, cijena od 20-30 USD je realna i isplativa za proizvođače osim ovih sa tehnologijom škriljevca. Najvjerojatnije ništa od istraživanja nafte u Jadranu.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ajde da se princ usudio reči istinu.
Samo ja se sada bojim za njegovu sigurnost.

Kao što sam napisao na forumu, cijena od 20-30 USD je realna i isplativa za proizvođače osim ovih sa tehnologijom škriljevca. Najvjerojatnije ništa od istraživanja nafte u Jadranu.

lp

opet se nećemo obogatiti bez rada, neće nas pa neće[emo_smijeh]

opet se nećemo obogatiti bez rada, neće nas pa neče

Novac kvari ljude, naročito onaj stečen bez rada …… naša nova predsjednica se uzda u ribare ratare male poduzetnike ……. zna žena šta je prava stvar
Radi i moli

DAJ PET !!!

opet se nećemo obogatiti bez rada, neće nas pa neće[emo_smijeh]

LOL [emo_palacg]

cijenu nafte nećemo odrediti ni vi nija a bogami ni ovaj princ
cijenu će oderditi ameri
pofuk

Drago mi je vidjet da se kužiš i naftni bussines.
lp

.

New Report

Close