Saudijska Arabija i Rusija zaustavljaju proizvodnju nafte

Naslovnica Forum Komentari članaka Saudijska Arabija i Rusija zaustavljaju proizvodnju nafte

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa neće zaustaviti proizvodnju već će ograničiti dnevnu proizvodnju na razinama koje su bile u siječnju?!
Te 4 države koje će zamrznuti svoje razine proizvodnje nisu značajnije niti dizale svoju dnevnu proizvodnju u zadnjih mjesec dana. Ponuda je prevelika, a Iran neće stati sa dizanjem proizvodne dok ne dođe do svojih max razina. Sankcije su netom dignute, kasa je prazna pa nafta teče punom snagom.
Rat naftom se nastavlja i dalje. Ovo je samo jedan spin u nizu.

Kakve su ovo gluposti? Pa nitko ne zaustavlja proizvodnju, vec je zadrzavaju na istima razinama!

Nedajte novinaru da koristi google translate!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ako je ovaj portal na hrvatskom jeziku, ne bi bilo loše da pišete Katar, a ne Quatar. Ili jednostavno ostavite izvorni članak na engleskom.Ili još bolje budite dosljedni pa pišite Russia, Saudi Arabia itd. Postoji li urednik na ovom portalu ili su ‘urednici’ samo na forumu??? Jadan članak i još jadniji urednik koji ovo pušta.

Slažem se s prethodnim komentarima. Postavlja se pitanje je li autor uopće zna o čemu se radi kada u naslovu piše nešto što je potpuno pogrešno. Radi se o zamrzavanju proizvodnje na postojećoj razini.

Inače, Poslovnom dnevniku bih preporučio kvalitetnog lektora za hrvatski jezik. Primjerice, stalno se stavlja zarez ispred veznika “jer” što nije točno u hrvatskom jeziku. Možda u nekim drugim jezicima, ali ispred “jer” u zavisnoj rečenici ne stoji zarez. To nije njemački ili neki drugi strani jezik. Molim da ne kvarite ionako narušenu pismenost građana RH.

New Report

Close