Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SAPN | 72,00 | 3.672 | 51 | 71,50 | 75,00 | -4,64% |
@iknow
Citiram “očito su neki koji su nedavno ulazili mislili da će netko mjesto njih gurati cijenu, pa su očito je, neki uhvaćeni na lijevu nogu.”
Tko su to neki i da li mozete li poblize objasniti koncept vrednovanja i vrijednosti za ovu dionicu
Pa ovi koji su kupovali. Nisam mislio netko određen. To se može vidjeti u vlasnickim pozicijama.
Pa nema sumnje da firma vise vrijedi, al obzirom na sentiment na domaćoj burzi koju trenutno vole uglavnom špekulanti, ne cudi sto je obrazac kretanja cijene trejderski. U takvoj situaciji je uvijek dobro imati solidan fundament kao potporu.
Mogao bih ići i u detalje poslovanja i neke afirmativne analize, no o tom potom. Mislim da razumnim ljudima koji imaju malo dulji horizont ulaganja trenutno odgovara ovakav razvoj događaja. My 50 cents.
@iknow
ma dajte mozete vi te detalje poslovanja slobodno poceti iznositi da malo razbijemo ovu dosadu od komentiranja u koje se pretvorila ova tema, da malo komentiramo bilancu, rdig i izvjestaje o novcanom tijeku.
Sigurno ima stogod zanimljivo za komentirati a mozda vam je promaklo
Ima tu sigurno vrsnih analitičara pa neka komentiraju. Ima tu i pro i contra materijala. Samo treba shvatiti i korektno interpretirati. Do tada možemo crtati grafove i igrati se trejdanja.
krenulo je poznato "zakucavanje vrijednosti"
target 220-230 kn
ćeš prodati po 230, evo ja bi uzeo :))
Koje su ovo igrarije, netko napiše želju “ići će cijena tamo i tamo” i onda se krene s rušenjem bez obzira na neosnovanost bilo čega.
Pa ovo je možda najpodcjenjenija dionica na Zse, a neki bi htjeli još jeftinije??
Ne znam samo tko prodaje, jer te dionice sigurno nisu njegove da ih daje po ovim cijenama.
Koje su ovo igrarije, netko napiše želju "ići će cijena tamo i tamo" i onda se krene s rušenjem bez obzira na neosnovanost bilo čega.
Pa ovo je možda najpodcjenjenija dionica na Zse, a neki bi htjeli još jeftinije??
Ne znam samo tko prodaje, jer te dionice sigurno nisu njegove da ih daje po ovim cijenama.
pa ako može jeftinije, zašto platit skuplje :))
Sapn po 200kn… eto neki prizeljkuju, valja pricekati tu bi i sam malo dokupio, samo jos podrukajte mozda stvarno bude!
Ima tko ideju tko rasipa ove količine po Bidu ovih dana? Bilišu ostalo vani TOP10 još nešto ili?
Opet sam dokupio. Vidimo se na Skupštini 🙂
“Poslovanje Kandita u 2018. godini odvijalo se u okolnostima daljnjeg rasta osobne potrošnje i povećanja životnog standarda, što se pozitivno odrazilo na poslovne rezultate. Ostvaren je rast ukupnih prihoda od prodaje za 2,9%. Na hrvatskom tržištu prodaja raste 0,6%, a na inozemnim tržištima zabilježen je rast od 5,7%. Na hrvatskom tržištu Kandit se pozicionirao kao jedan od vodećih proizvođača uz Kraš i Mondelez.”
s ovakvom agresivnom prodajom su sigurno povecali market share…. pazite ovo, RH 0,6% u 2018!!!!, 2019 ce sigurno biti 0,9% jaca!!!, pa to i moj nesposobni menadzment(bivsi) u A1 bi nadmasio….
opet kazem, dionica je sigurno podcjenjena….da nebi sad Filip70 tu opet imao osobne napade….
al shvatite da se tu u 5 godina nista nije dogodilo….nista, apsolutno nista….cak je i Plenkovic nesto napravio u meduvremenu:):):)