Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SAPN | 72,00 | 3.672 | 51 | 71,50 | 75,00 | -4,64% |
Jel netko probao novu Saponijinu liniju "Priroda daje". Jel čemu? Moji doma već godinama koriste Dove, no jednostavno ostali proizvodi nemaju tu kvalitetu. Po opisu mi se čini da bi "Priroda daje" mogla biti uspješna, no bitno je čuti potrošače.
Ja koristim lahor od prije rata , još od kad je bio deljeljuskastog oblika, nisi ga mogao potrošiti. Sad je europskog izgleda zaobljen. Al samo se s njim može čovjek oprati kako treba.ove neke svjetske fore nula bodova. Kad se nasapunas s njima masniji si nego što si bio prije. To ne valja nista. Treba ti 50 litara vode da se saperes od tih uljanih sapuna. Lahor rules.
Jel netko probao novu Saponijinu liniju "Priroda daje". Jel čemu? Moji doma već godinama koriste Dove, no jednostavno ostali proizvodi nemaju tu kvalitetu. Po opisu mi se čini da bi "Priroda daje" mogla biti uspješna, no bitno je čuti potrošače.
Ja koristim lahor od prije rata , još od kad je bio deljeljuskastog oblika, nisi ga mogao potrošiti. Sad je europskog izgleda zaobljen. Al samo se s njim može čovjek oprati kako treba.ove neke svjetske fore nula bodova. Kad se nasapunas s njima masniji si nego što si bio prije. To ne valja nista. Treba ti 50 litara vode da se saperes od tih uljanih sapuna. Lahor rules.
[/quote]
hahaha, odvaliću od smijeha o čemu “investitori” raspravljaju na investicijskom forumu! 😂
jaro,
čekaj dok se po uzoru na Lidl, krene izbacivati retro program, pa će se raspravljati o plavom Radionu, Nili i Vimu, eee da je tada bilo dijonica bile bi na 1mil. dinara
nemam ove dijonice, ali mogao bih malo uletjeti ako krenu s tim retro programom
Ovdje pametno tj. pomalo skuplja nekoliko jačih igrača, znaju da je pitanje samo vremena kada će lijepo naplatiti svoju investiciju. Jednostavno, kompanija vrijedi znatno više u odnosu na cijenu na burzi, tako da se vrijednost u jednom trenutku mora otključati. Rekao bi, dionica za investitore.
Val se izgleda ispuhao, čeka se energija za novi zalet.
“Galvanizacija, sine, to nam treba!”, kako bi rekao M.Ć.B. Poznatiji kao trener svih trenera.
Sapn, satni interval
Ružičaste su fibbo linije.
Očekivano trgovanje u rasponu 300 kn do 334 kn… 300 kn bi moglo, iduća razina 280 kn, povlačenje na 260 kn mi ipak izgleda znanstvena fantastika.
Mislim da, obzirom na fundamente, ni 300 kn nećemo vidjeti. IMHO
1.
MEPAS D.O.O. ŠIROKI BRIJEG (02532527641)
574.931 87,30 Osnovni račun
2.
OTP BANKA D.D. (52508873833)/ERSTE PLAVI EXPERT – DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND (21938195883)
4.616 0,70 Skrb. račun
3.
ADDIKO BANK D.D. (14036333877)
4.261 0,65 Skrb. račun
Addiko +50 komada 7.11.
1.
MEPAS D.O.O. ŠIROKI BRIJEG (02532527641)
574.931 87,30 Osnovni račun
2.
OTP BANKA D.D. (52508873833)/ERSTE PLAVI EXPERT – DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND (21938195883)
4.616 0,70 Skrb. račun
3.
ADDIKO BANK D.D. (14036333877)
4.261 0,65 Skrb. račun
Addiko +50 komada 7.11.
Da. Addiko nastavlja pomalo skupljati.
Bojim se da je ovaj nalog na prodaji samo strašilo jer da ima želju prodati vjerujem da se ne bi ovako izlagao.
Što se Gap-a tiče njega nećemo komentirati.
Zaključili smo da je dionica dugo vremena bila Bilišev taoc koji se igrao MM i držao cijenu nisko.
Sad kad je on vani imali smo otključavanje vrijednosti i iskreno ne vjerujem da će dionica tako lako ponovno ispod 300 kn. Mada ni to ne bi bilo loše, barem ćemo imati priliku za dokup 🙂