Ja mislim da treba koristiti instagramuse i youtuberice.
Em su jeftine, em imaju jacu ucinkovitost.
Kad dode par instagramusa i youtuberica koje prati 100 tisuca drugih zena, ima da da svaka koristi samo Saponija proizvode.
Mogu reklamirati Priroda daje proizvode na biljnoj bazi i Eko liniju deterdzenata koji ne zagaduju okolis.
Das naputke instagramusama i youtubericama sta reci i rezultati ce brzo doci.
Ja mislim da je to najbolja reklama.
svratim ovdje nakon nekog vremena i gledam u što se pretvorio topic
marketing, nagradne ige, društvene mreže…
a o budućnosti firme (Grupe) niti f (ili G)
ali nije bolje ni drugdje…
pa još i što se piše nije istina: ja jučer bio u Konzumu Radnička, ima štand s Ruby čokoladom ali KRAŠ-eva
to vam je ona firma i dionica koja se prodaje po normalnim multiplama za svjetske okvire jer za nju postoji zanimanje
s obzirom da Kandit kupujete kroz Saponia grupu, normalno da je diskont uračunat u cijenu SAPN
evo, takve bi ja analize volio: koliko onda vrijedi Kandit (koji je d.o.o. pa nije na burzi) i kako ga vrednovati kroz SAPN
no to ovako i onako znaju dva čovjeka ovdje na forumu izračunati… samo se pitam na temelju čega onda vas par desetaka ostalih ulagača kupujete? na temelju nosa, mirisa i osjeta?
ne kužim? vrtim par strana i jedino što ima od osvrta na izvještaj je link na njega
žalosno!
Pa upravo prica o marketingu je prica o buducnosti grupe…
Za Saponiju je marketing trenutno najbitnija stvar.
Ako Saponija zeli da se trzi po PE kao Podravka, e onda ce morati da zaustavi pad prihoda a pad prihoda jedino mogu zaustaviti novim proizvodima i izgradnjom branda.
A kako drugacije izgraditi brand nego marketingom.
Svi znamo da je Saponija undervalue, i ja sam ju imam po prosjecnoj cijeni od 216kn, ali ne namjeravam ju prodavati jer vjerujem da je doslo vrijeme kad su postali rastereceni dugovima i mogu vise ulagati u brendiranju proizvoda…, I mislim da ce vec od iduce godine poceti rasti prihodi.
Takoder najgluplji potez bi bio prodaja Kandita, zasto prodavati nesto u sto si ulozio milione na modrnizaciju.
Sad treba samo stancat nove proizvodei graditi brand.
Mislim da je pred Saponijom blistava buducnost u ovdje sam on the long run i price o marketingu me jako zanimaju.
Prijateljski su raspolozeni u top 10. Vise ih kupuje iz a opet su strpljivi, na preskaču se.
Prijateljski, sve je moguće. 4 kupca, jedino je ovaj zadnji nepoznat.
Nešta su mi i ovi što pomalo pišu a i ovi što kupuju povezani sa Opte a ona je rasla x3, samo naglas razmišljam, ne treba biti.
[/quote]
👍
Točno u sridu!!!
Moram priznati da obrana ne popusta ni milimetra. Ponestaje i prodavaca, sve manji volumeni. Rekao bi ovih nekoliko iz Top10 stavlja na 360kn naloge da izmame prodaju. Cim ih se popapa vade nove kupovne naloge.
Gospon Filip je ocito bio u pravu. Dionica vrijedi minimalno 550kn, a za koju godinu moguce i 800kn.
Nemam Saponiu, na njoj sam dobro zaradio i sad pauziram neko vrijeme. Nemam 2g za cekanje visokih targeta al zato zelim svu srecu postojecim dionicarima.
Dapace podsjeca na Podravku na 340kn..kad je nestalo prodaje skala gore.
Fer vrijednost bi bila 550kn danas. Ali u buducnosti kroz 10g moguce i 2000kn.
@crniorao – kaj si opet kupio? Jeb*te trejdera koji mijenja mišljenje zato što je jedan dan na polulikvidnoj dionici jača ili slabija kupnja. To nije ni za burek.
@crniorao – kaj si opet kupio? Jeb*te trejdera koji mijenja mišljenje zato što je jedan dan na polulikvidnoj dionici jača ili slabija kupnja. To nije ni za burek.
Nisam kupio niti mislim kupovati.
90% sam cash i ostalih 10% cu prodati.
Prebacujem se na US market. Crobex je jako trom indeks, umjesto da raste na 3500 on stagnira vec 10g. Vrijeme je za nove izazove
Tu i tamo povirim ovdje, ali svemu dodje kad tad kraj.
@crniorao
Prebacujete se na USA market kad je USA market all time high.
Bas je ono pravo vrijeme za uci na USA market.
Jel netko probao novu Saponijinu liniju “Priroda daje”. Jel čemu? Moji doma već godinama koriste Dove, no jednostavno ostali proizvodi nemaju tu kvalitetu. Po opisu mi se čini da bi “Priroda daje” mogla biti uspješna, no bitno je čuti potrošače.
Ja sam oprobao sapune i meni se svida.
ja mislim da su ovdije veliki kupili što su htjeli i neće dizati cijenu nego će se kretati u rangu oko 300-330 kn.
Moram priznati da obrana ne popusta ni milimetra. Ponestaje i prodavaca, sve manji volumeni. Rekao bi ovih nekoliko iz Top10 stavlja na 360kn naloge da izmame prodaju. Cim ih se popapa vade nove kupovne naloge.
Gospon Filip je ocito bio u pravu. Dionica vrijedi minimalno 550kn, a za koju godinu moguce i 800kn.
Nemam Saponiu, na njoj sam dobro zaradio i sad pauziram neko vrijeme. Nemam 2g za cekanje visokih targeta al zato zelim svu srecu postojecim dionicarima.
Dapace podsjeca na Podravku na 340kn..kad je nestalo prodaje skala gore.
Fer vrijednost bi bila 550kn danas. Ali u buducnosti kroz 10g moguce i 2000kn.
Tu ste u pravu. Pratio sam, maknuo se u isto vrijeme nalog na kupnji od 250 kom i postavio nalog na prodaji od 500 kom malo više gore.
Za skupiti malo veće količina ipak će trebati dignuti cijenu.
Ovako se može nešto sitno uzeti. Većina onih koji imaju dionice znaju vrijednost.