Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SAPN | 72,00 | 3.672 | 51 | 71,50 | 75,00 | -4,64% |
Krenule su reklame za Ruby na telki i u konzumu se promoviraju na onim posebnim izložnim displayima.
Meni nije neki dizajn, ali valjda nisam target audience pa ne mogu sudit >.<
Adiko 179 a ne 561.
i tako je lijepo vidjeti kupnju u top10
U zadnjih tjedan dana dokupili su točno 561 dionicu. Napisao sam da je ovo promjena stanja u Skddu 06.11. u odnosu na 30.10.
U ponedjeljak je bio manji preokret pred kraj dionica kada je nekoliko stotica skinuto s aska do 330. Mora biti da su to bile murine iz top 10.
Sada čekaju da se stotke opet spuste.
Zato sam kupio prvi put kao dioničar, ovu novu No Guilt bez šećera sa 85 posto kakao, to je svjetska čokolada, sad samo nju kupujem. To je jedini top im proizvod.
Krenule su reklame za Ruby na telki i u konzumu se promoviraju na onim posebnim izložnim displayima.
Meni nije neki dizajn, ali valjda nisam target audience pa ne mogu sudit >.<
[/quote]
priznajem i jedem samo tamne čokolade, sa +75% kakaa…a ovo ostalo, no comment….
https://www.jutarnji.hr/Promo/biti-fit-je-lavovski-posao-a-kandit-i-polleo-sport-znaju-kako/9583354/
Ma Kandit radi ko zmaj. On je zlatna koka uskoro.
Gledam konsolidirano, solidno, mali pad prihoda (ipak su prošli školu Agrokor pa su “pametniji” jer treba fakturirano i naplatiti), rashodi padaju, smanjili obveze za 30 mil, novčani tok vrlo dobar, investicije dobre, dobit kvartala malo manja nego prošle godine, realno na kraju godine bi moglo biti 30- 35 mil kn dobiti(negdje p/e oko 5-6)
Valjda je zato kupuju ovi iz top 10 ili se nekaj pozitivnoga valja iza brda a raja još ne zna.
Sretno dioničarima Saponije…
Prijateljski su raspolozeni u top 10. Vise ih kupuje iz a opet su strpljivi, na preskaču se.
Prijateljski, sve je moguće. 4 kupca, jedino je ovaj zadnji nepoznat.
Nešta su mi i ovi što pomalo pišu a i ovi što kupuju povezani sa Opte a ona je rasla x3, samo naglas razmišljam, ne treba biti.
Saponia nagradna igra 2019: Faks i Ornel savršen par za auto dar
Počeli su ulagati u marketing kako bi podigli prodaju. Kao da ovdje ekipu slušaju.
svratim ovdje nakon nekog vremena i gledam u što se pretvorio topic
marketing, nagradne ige, društvene mreže…
a o budućnosti firme (Grupe) niti f (ili G)
ali nije bolje ni drugdje…
pa još i što se piše nije istina: ja jučer bio u Konzumu Radnička, ima štand s Ruby čokoladom ali KRAŠ-eva
to vam je ona firma i dionica koja se prodaje po normalnim multiplama za svjetske okvire jer za nju postoji zanimanje
s obzirom da Kandit kupujete kroz Saponia grupu, normalno da je diskont uračunat u cijenu SAPN
evo, takve bi ja analize volio: koliko onda vrijedi Kandit (koji je d.o.o. pa nije na burzi) i kako ga vrednovati kroz SAPN
no to ovako i onako znaju dva čovjeka ovdje na forumu izračunati… samo se pitam na temelju čega onda vas par desetaka ostalih ulagača kupujete? na temelju nosa, mirisa i osjeta?
ne kužim? vrtim par strana i jedino što ima od osvrta na izvještaj je link na njega
žalosno!