Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SAPN | 72,00 | 3.672 | 51 | 71,50 | 75,00 | -4,64% |
Uopće ne mislim da će većinski vlasnik ići u smjeru istiskivanja manjinskih dioničara a kamoli delistiranja dionice. Prosjek sam računao samo kao orijentir za buduće komparacije. Mišljenja sam da je regionalno okrupnjavanje u konditorskoj industriji neminovno, zato je ova situacija oko preuzimanja Kraša jako bitna u određivanju budućeg razvoja situacije.
@Pongo
Ako je Grbesic pametan, nece delistirati.
Po mojim informacijama, nema namjeru prodavati firmu, al nikad se ne zna.
Cinjenica je da je ovo “mini Podravka” i da je debelo podcijenjena.
Isto tako, cinjenica je i da nece doci do nekog “brutalnog” okidaca na cijeni (osim ako se ne otkrije tko je Addiko).
Ono sto se ocekuje je blagi rast cijene i sigurno mjesto za neku buducu zaradu.
@Pongo
Ako je Grbesic pametan, nece delistirati.
Po mojim informacijama, nema namjeru prodavati firmu, al nikad se ne zna.
Cinjenica je da je ovo "mini Podravka" i da je debelo podcijenjena.
Isto tako, cinjenica je i da nece doci do nekog "brutalnog" okidaca na cijeni (osim ako se ne otkrije tko je Addiko).
Ono sto se ocekuje je blagi rast cijene i sigurno mjesto za neku buducu zaradu.
ti očekuješ blagi rast cijene, a ja očekujem brutalan pad čim vani krene korekcija.
to je ljepota ulaganja na burzi jer gdje bismo bili da svi mislimo isto
A ja bih se prije u krizi okladio na Saponiju odnosno nešto sto ljudi svaki dan troše nego na brodara, građevinara. željezaru ili sliicnu ciklicnu industriju u recesiji ili krizi. Turizam je isto prociklican..
Ovo je još jedna u nizu izjava koje zorno pokazuju nerazumijevanje koncepta, ni razine rizika. A tko ne zna dobro “svirati na trubi”, taj počesto i prečesto novce na burzi gubi! 😁
S Bilišem otišao i promet.
Malo se važe kupnja i prodaja.
U ponedjeljak su veliki dečki kupovali.
U prilogu promjene u zadnjih tjedan dana.
Adiko skrbnički dokupio 561 dionicu, g. Kardov dokupio 211 komada.