SAPN (Saponia d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SAPN (Saponia d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 17:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
SAPN
72,00
3.672
51
71,50
75,00
-4,64%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uopće ne mislim da će većinski vlasnik ići u smjeru istiskivanja manjinskih dioničara a kamoli delistiranja dionice. Prosjek sam računao samo kao orijentir za buduće komparacije. Mišljenja sam da je regionalno okrupnjavanje u konditorskoj industriji neminovno, zato je ova situacija oko preuzimanja Kraša jako bitna u određivanju budućeg razvoja situacije.

@Pongo
Ako je Grbesic pametan, nece delistirati.
Po mojim informacijama, nema namjeru prodavati firmu, al nikad se ne zna.

Cinjenica je da je ovo “mini Podravka” i da je debelo podcijenjena.
Isto tako, cinjenica je i da nece doci do nekog “brutalnog” okidaca na cijeni (osim ako se ne otkrije tko je Addiko).
Ono sto se ocekuje je blagi rast cijene i sigurno mjesto za neku buducu zaradu.

@Pongo

Ako je Grbesic pametan, nece delistirati.
Po mojim informacijama, nema namjeru prodavati firmu, al nikad se ne zna.

Cinjenica je da je ovo "mini Podravka" i da je debelo podcijenjena.
Isto tako, cinjenica je i da nece doci do nekog "brutalnog" okidaca na cijeni (osim ako se ne otkrije tko je Addiko).
Ono sto se ocekuje je blagi rast cijene i sigurno mjesto za neku buducu zaradu.

ti očekuješ blagi rast cijene, a ja očekujem brutalan pad čim vani krene korekcija.
to je ljepota ulaganja na burzi jer gdje bismo bili da svi mislimo isto

A ja bih se prije u krizi okladio na Saponiju odnosno nešto sto ljudi svaki dan troše nego na brodara, građevinara. željezaru ili sliicnu ciklicnu industriju u recesiji ili krizi. Turizam je isto prociklican..

Ovo je još jedna u nizu izjava koje zorno pokazuju nerazumijevanje koncepta, ni razine rizika. A tko ne zna dobro “svirati na trubi”, taj počesto i prečesto novce na burzi gubi! 😁

https://polleosport.hr/kandit/
Nice 🙂

Top 10 pojačava odnosno Addiko i dalje pomalo skuplja.

S Bilišem otišao i promet.

S Bilišem otišao i promet.

Malo se važe kupnja i prodaja.

Da se ne bi preko koljena neke stvari rijesavale, sto nije dobro, malo strpljivosti ne bi falilo.

U ponedjeljak su veliki dečki kupovali.

U prilogu promjene u zadnjih tjedan dana.
Adiko skrbnički dokupio 561 dionicu, g. Kardov dokupio 211 komada.

Adiko 179 a ne 561.

i tako je lijepo vidjeti kupnju u top10

Vidim sada Kardov K opet skuplja. Taj dosta pogađa koliko čujem i čitam, a Kopsejak isto tako, jedino ovaj sad zadnji u top 10 nam je nepoznanica.

New Report

Close