SAPN (Saponia d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SAPN (Saponia d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 23:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
SAPN
72,00
3.672
51
71,50
75,00
-4,64%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Izvješće za Saponiju skroz ok, kad dođe ono pravo tj. konsolidirano onda ću komentirati malo konkretnije.

Izvješće za Saponiju skroz ok, kad dođe ono pravo tj. konsolidirano onda ću komentirati malo konkretnije.

ne znam što bi odvojeno dostavljali konsolidaciju, osim ako neće kasniti iza propisanog roka.

Netko je ovdje bio naveo kako je konsolidirano izvješće za drugi kvartal došlo nekih 15tak dana nakon nekonsolidiranog.
Bude, samo treba malo pričekati. Oni živčani će nastaviti polako prosipati. Oni drugi bu polako skupljali ili čekali.

ne znam što bi odvojeno dostavljali konsolidaciju, osim ako neće kasniti iza propisanog roka.
[/quote]
Uvijek je konsolidirano par dana iza nekonsolidiranog na Saponiji, a većinom je bilo u roku

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

10-ak miliona dobiti za treći kvartal bi bilo lijepo. Očekivana godišnja dobit od cca 35 mil.
Kad izađe izvješće biti ćemo pametniji.

Izašlo konsolidirano:

Vaš link …

Izašlo i konsolidirano.
Također bezveze.
Pad dobiti i prihoda. Nema divke.
Bolje prodavati pome na pazaru. Veći povrat.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

očajno izvješće, malo bolje od Kraševog
očekujem da sad ovo “burekaši” vrate na početne postavke

A do kraja godine će se popraviti. Čokolada ionako ne ide ljeti. 😁

To je i dalje jako jako jeftino i daleko ispod cijene sličnih kompanija.

Dobit je manja samo 1,5 mil kn, ništa posebno!

Ja sam ocekivao kvartalnu dobit od nekih 8.5 miliona kuna, izbacili su 7.5 miliona kvartalne dobiti sto je opet losije od mojih ocekivanja ali dovljno dobro da mogu reci da je dionica zestoko undervalue.

Jedna jako bitna stvar je da CF i FCF prati dobit.

Ovdje je bitno da se reze dug i jos malo ga srezati i onda u zestok marketing za povecanje prihoda i povecanje kvalitete proizvoda.

Ovi sto govore da je izvjesce ocajno vjerojatno ne znaju povezati odnso Bilance, RDG i Novcani tok pa ih ne treba ni komentirati.

A najsmjesni su mi oni koji su spominjali dividendu, kakva dividenda, pa vidilo se iz aviona da oni ne mogu dividendu isplacivati iducih 2 godine, ali kad skresu dug, mogli bi, a uz ovu dobit i ovakvu cijenu yield bi bio ogroman

Ivjesce stabilno, i pozitivno.

Hmm…, očekivao sam bolje. Dobit je još tu, ali zabrinjava pad prihoda 5% (prihodi van grupe i više) i 15% pad dobiti u trećem kvartalu.
Ali sad je jasno da ništa od nekog strelovitog rasta do razina 400+.

New Report

Close