Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SAPN | 72,00 | 3.672 | 51 | 71,50 | 75,00 | -4,64% |
Dionica koja na milijardu i 100 milijuna kuna prihoda ima samo 20 milijuna gubitka.
Ma kud ćeš bolje!
Gubitak😂😂. Priča za malu djecu.
http://www.journal.hr/lifestyle/gastro/preview-link-kandit-ruby-think-pink-ruzicaste-cokolade/
Promjene u top 10 od utorka:
Biliš -505 dionica
Addiko banka +40 dionica
Karlo Kardov 1105 dionica – novi u top 10
Sada sam siguran da je Biliš jučer potpuno izašao.
Ali mene vise veseli ulazak Karla Kardova u top 10 – jos jedno poznato lice u ekonomskim krugovima.
Lp
@filip70
Da. Moja pretpostavka je da nam je Biliš out a da top 10 pojačava.
To znači da će biti “borba” u ponedjeljak za preostale dionice na ovim razinama.
Ipak, pričekajmo objavu večeras na moje dionice.
Kolega, ako Vam je pretpostavka točna tj. ako je Biliš rasprodao a top 10 nadokupljuje te ako nitko drugi iz top 10 ne prodaje , onda bi ove dionice na prodaji mogle biti brzo riješene. Uglavnom, vidjeti ćemo.
Pitanje je da li je Biliš to riješio do kraja. Ako je, sve je jasno.
Osobno, ne vidim dionicu sa boljom perspektivom. Mogu misliti tek kad na moje dionice dođu top pokazatelji s obzirom da se za 2019 godine predviđa dobit 35-40 mil kuna a prošle godine je bio lijepi gubitak zbog otpisa radi Agrokora. Nisu platili porez na promet, a još su dobili taj udio od 0,60% u novom Agrokoru.
Biliš out, Addiko podebljao, novo ime u top 10….raketa sljedeći tjedan😊
a di je benzin
Zanimljivo je da je prije ovog rasta Biliš imao
11500 dionica, a sve ukupno su novi u top 10 kupili od njega 7000 dionica (Addiko, Kresimir.K, Karlo.K. i D.I.), i jos kad se zbroje ovi koji su kupili kolicinu tocno do razine da se ne vide u top 10, ispada da je jako malo Biliševih dionica zavrsilo u drhtavim rucicama.
Ocito nije puno burek investitora uslo u Saponiu i to me veseli.
Lp
Ne znam zasto investitore zvati burek investitorima. Eto npr ja sam kupio cca 500kom po prosjecnoj cijeni 226 kn i prodao po prosjecnoj cijeni 328 kn i ostvario cisti dobitak 50.000 kn. Nisam prodao jer mislim da dionica toliko vrijedi vec zato sto je burza slijed valova. A ovaj val je svoje napravio. Veliki koji ulaze zele jos, a sigurno ne po 400kn vec sto nize. Nek se izmaknu na kupnji i gdje ce cijena onda?
Daj ne, njaj-ke! Zato i imaš novi nick jer si znalac. Koliko si puta popušio svu lovu jer si valove ovako vrhunski pogađao? Koliko će vremena proći da otvoriš novi nick? Ove je najbolje ignorirati, al kad mi digne živac čim u nedilju pročitam ovakva nja-sra…