Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
SAPN | 72,00 | 3.672 | 51 | 71,50 | 75,00 | -4,64% |
mepas radi dobar posao
ali gazda uje izgleda konzervsativan – zaysto ne oprepusti npr 25 ili 30 posto mirovincima
pa za dokap bi garant bilo interesa – zasto krediti kad moze vlastiti kapital
Ova Saponija zbilja izgleda kao dobro podcijenjna dionica, rezu dug, imaju dobru dobit, dobar im CF…
Fino polugodiste, stvarno dobro izgledaju.
Naravno treba biti posten i reci da pomalo gube bitku sa stranim brandovima, da su u silaznoj putanji sto se tice prihoda, medjutim to se moze vrlo lako promjenuti, samo treba ulagati u nove kvalitetne proizvode i raditi na jacanju brandova.
Mozda su prvi znaci nove 2 linije proizvoda, oni deterdzenti sto ne stete prirodi i “Priroda daje”, a i imaju nove cokolade.
Ja sam nesto slicno usao u zadnje vrijeme ovdje, ali tolko malo da ne vrijedi spominjati ali evo cekam na bidu, nadam se da ce uletiti jos, ne treba se zuriti, dionica je nelikvidna, uletit ce sigurno jos.
Nitko nije komentirao poziciju bilance Ulaganja u vrijednosne papire. Novih 67 milijuna kuna.
Jeli to udio u Fortenova grupi ili nešto drugo?
Nešto krivo gledaš.
Vodim svoju evidenciju, a i na mojedionice lijepo piše da je prodao 400 komada.
Možda i ja nešto krivo gledam, ali lijepo piše da “Nema promjena dioničara od datuma: 30.07.2019.”, a zapravo i duže jer nisam pretplatnik pa mi da zadnjih 30 dana.
SAPN Mojedionice
20.8. je Biliš prodao 400 komada, kada je i bilo 417 protrgovanih. Gledalica kod HITA brokera ima odličan pregled TOP10 gdje se može uspoređivati stanje na 3 datuma.
Otvorite si eracun na skdd i imate pregled top 10 u proslosti.
Otvorite si eracun na skdd i imate pregled top 10 u proslosti.
Zadnjih 10 na skdd nije ni približno praktično kao pregled na HITA-inoj gledalici. SKDD kao može usporediti dva datuma, ali ih ne prikaže usporedno nego samo strelice i to čini mi se samo ako je netko zamijenio mjesto. Tako da uz to morate ručno bacati u excel i raditi usporedbu.
Imamo velikog prodavaca i ove dionice bez obzira na fundamente valja se kloniti neko vrijeme.
Moguce po meni dno na 150kn.
Imamo velikog prodavaca i ove dionice bez obzira na fundamente valja se kloniti neko vrijeme.
Moguce po meni dno na 150kn.
A gdje je taj veliki prodavač? Nisam siguran da taj Biliš ima ozbiljnu namjeru prodati te dionice.
Malo prodaje pa tu i tamo sitno i kupi. Nešto kao MM.
U zadnje vrijeme vidim da interesa na kupnji ne nedostaje no naravno svi čekaju Biliša da se isprsi 🙂